Ads Top

"Τρελά" λεφτά για τον Χοσέ Χολέμπας - Έρχονται εκατομμύρια!


Απίστευτα χρήματα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Η Γουότφορντ έφτασε στον τελικό κυπέλλου έπειτα από 35 χρόνια, είναι στην 10άδα της Πρέμιερ Λιγκ και ο 7ος σε χρόνο συμμετοχής Χοσέ Χολέμπας είναι μπροστά από πριμ 1 εκατ. ευρώ!
‘Ηρθε στην Ελλάδα στα 26 του χρόνια. Καλοκαίρι του 2010, στις μέρες της μεγάλης αλλαγής του Ολυμπιακού. Επιλογή του Έβαλντ Λίνεν, από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας (Μόναχο 1860). Και εκεί που πιθανότατα δεν το περίμενε κανείς; Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρήκε τον καλύτερο αριστερό μπακ της δεκαετίας.

Τον αειθαλή Χοσέ Χολέμπας που τον Ιούνιο γίνεται 35 αλλά που αυτό καθόλου δεν τον εμποδίζει να στέκεται ως πρωταγωνιστής στο υψηλότερο επίπεδο. Τέταρτη σεζόν στη Γουότφορντ η φετινή. Και όπως αποδεικνύεται η καλύτερη από όλες. Και για τον ίδιο (28 συμ, 3 γκολ, 6 ασίστ) αλλά και για το κλαμπ που ζει μοναδικές στιγμές.

Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας έπειτα από 35 χρόνια, και η μονιμοποίηση στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μετατρέψει την ομάδα του Χάβι Γκράθια σε ένα από τα… μαύρα άλογα της κούρσας 2018-19. Και –ειδικά- στην Αγγλία, επιτυχίες σημαίνει έσοδα. Και για την ομάδα. Και για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι 7ος σε χρόνο συμμετοχής (2.399΄).Τι σημαίνει αυτό στην εξίσωση του… συμβολαίου του; Πως θα πρέπει με πρόχειρους υπολογισμούς να υπολογίζει σε –έξτρα-  έσοδα που θα ξεπεράσουν το 1 εκατ ευρώ. Ως bonus επίτευξης στόχων. Ως bonus που προβλέπονται αναλυτικά στο συμβόλαιο του.

Πέρσι ανανέωσε με τη Γουότφορντ (ως το 2020) , με ετήσιες αποδοχές 1.3 εκατ ευρώ «καθαρά». Με είκοσι συμμετοχές στη σεζόν το ποσό αυξάνεται κατά 260 χιλιάδες ευρώ (έχει ήδη 28), ενώ αν πιάσει τις 30 υπάρχει επιπλέον bonus της τάξης των 130.000 ευρώ. Για κάθε συμμετοχή πάνω από τις τριάντα συμμετοχές, υπάρχει πριμ 20.000 ευρώ ανά ματς. Η Γουότφορντ έχει μπροστά της άλλα επτά ματς άρα ο Χολέμπας μπορεί να φτάσει ως τις 35 εμφανίσεις φέτος. Μισό εκατ ευρώ λοιπόν επιπλέον.

Και άλλα τόσα (ίσως και κάτι παραπάνω) από τον εσωτερικό κανονισμό του κλαμπ το οποίο προβλέπει πως μόνο για την κατάκτηση της 10ης θέσης στο πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές (ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής) μοιράζονται το ποσό των δέκα εκατ ευρώ. Και ένα επιπλέον ποσό για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου –πολλώ δε μάλλον για την κατάκτηση του-. Γεννούν και τα κοκόρια του Χοσέ..

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.