Ads Top

Κ17 Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Άνετη πρόκριση των ερυθρόλευκων


Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στον ημιτελικό του Final-4 K17 και τη Μεγάλη Πέμπτη κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο Ολυμπιακός δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 της ομάδας των Ιωαννίνων και προκρίθηκε στον τελικό της Μεγάλης Πέμπτης.

Εκεί ο Ολυμπιακός που και πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στην αντίστοιχη ηλιακή κατηγορία και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο οποίος πέρασε στον τελικό έχοντας αποκλείσει τον Παναθηναϊκό νικώντας τον με το ίδιο σκορ.

Στο παιχνίδι των δυο ομάδων ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, πέτυχε δυο γκολ από το πρώτο 45λεπτο, και έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Γούλα. Σε πέναλτι που κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι ο Γούλας ανέλαβε την εκτέλεση του ο Βακαλόπουλος απέκρουσε το πέναλτι αλλά στην επαναφορά ο παίκτης του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Το 2-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού διαμόρφωσε στο 26' της αναμέτρησης ο Σουρλής με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και μετά από όμορφη διαγώνια πάσα από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει και άλλο το δείκτη του σκορ ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα των Ιωαννίνων προσπάθησε με τη σειρά της να μπει στο παιχνίδι βάζοντας ένα γκολ με το οποίο θα μείωνε το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του Final-4 που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη και πάλι στο γήπεδο του Παναιτωλικού και ο οποίος θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουτζής, Σουρλής, Ντότης, Αρσενίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας, Ντούκας, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας, Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός, Λώλης.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.