Ads Top

Η πρόβλεψη του Γκουαρντιόλα για το Μπάγερν Μ. - Λίβερπουλ! (video)


Από την μία η πρώην ομάδα του, από την άλλη ο άμεσος συν-διεκδικητής του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία. Ποιον «βλέπει» ο Πεπ; 
Μετά την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σάλκε, ζητήθηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει μία πρόβλεψη για την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Λίβερπουλ.

Και μάλλον κανείς δεν «έπεσε από τα σύννεφα» όταν άκουσε τον τεχνικό της Σίτι να επιλέγει την βαυαρική ομάδα την οποία υπηρέτησε άλλωστε για 3 χρόνια: «Θέλω την Μπάγερν, ζητώ συγνώμη στους Άγγλους. Είμαι μεγάλος φαν του συλλόγου, λατρεύω το Μόναχο και τον κόσμο του. Θα ήθελα η Μπάγερν να περάσει αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και για τους δύο.

Κρίνοντας από αυτά που έχουν συμβεί στις γερμανικές ομάδες, την τελευταία δεκαετία οι ισπανικές ομάδες έχουν τον πλήρη έλεγχο με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να φτάνουν πολλές φορές σε τελικούς.

Τώρα η Ρεάλ και η Ατλέτικο είναι έξω. Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να περάσει. Για το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό, έχουν περάσει τρεις ομάδες και ίσως η Λίβερπουλ».



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.