Ads Top

Αυτόν "έκλεισε" από τη Superleague ο ΠΑΟΚ - Mεταγραφή σε θέση-έκπληξη!


Απρόσμενη μεταγραφή στην Τούμπα. Φεύγει κάποιος;
Παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πριν από λίγο καιρό μια τοπική εφημερίδα της Ξάνθης είχε αποκαλύψει πως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Με το ρεπορτάζ τότε να αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη 600.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα φέρει στους λογαριασμούς του Σέρβου τερματοφύλακα ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ τα επόμενα 3+1 χρόνια.

Σήμερα η εφημερίδα Metrosport αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ πράγματι έχει… καπαρώσει τον Ζίφκοβιτς.
Και αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι η συμφωνία είναι οριστική και ο παίκτης θα αγωνίζεται στην Τούμπα από το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης είχε πάρει θέση στα προηγούμενα σενάρια που είχαν εμφανιστεί. Και διέψευδε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αναλυτικά είχε πει: «Η πληροφορία που εμφανίστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ είναι λανθασμένη. Είμαι παίκτης της Ξάνθης και έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Δεν γνωρίζω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία…».

Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έβαζαν τότε «φρένο» στα μεταγραφικά, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οποιαδήποτε συζήτηση θα ανοίξει στις 13 του Μάη, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.