Ads Top

Είναι (με διαφορά) ο MVP του πρωταθλήματος - Αυτός υπέγραψε απόψε τον τίτλο και νέο συμβόλαιο!


Τρελάθηκε μαζί του ο Σαββίδης, τους… γλέντησε όλους.
Αντελίνο Βιεϊρίνια – ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης εδώ και μήνες τον αποθεώνει και τον έχει χαρακτηρίσει ηγέτη του ΠΑΟΚ και MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος στο τεράστιο διπλό του Δικεφάλου με ανατροπή και 2-1 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, όχι μόνο έσπρωξε την κούπα του πρωταθλητή στην αγκαλιά της ομάδας του, αλλά έβαλε και υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς!

Ο Πορτογάλος άσος βλέποντας τον ΠΑΟΚ να έχει μείνει πίσω στο σκορ, βγήκε μπροστά, πήρε ξανά τις ομάδες στις πλάτες του και με ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ηγέτης των Θεσσαλονικιών το πανηγύρισε έξαλλα, καθώς το τέρμα αυτό όχι μόνο… σφραγίζει το πρωτάθλημα, αλλά αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν πως δεν αξίζει να το σηκώσουν αήττητοι.

Ο Βιεϊρίνια λοιπόν για ακόμα ένα ματς επιβεβαίωσε πως είναι ο αρχηγός και ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ενώ θυμίζουμε πως ήδη μετράει πέντε γκολ, όλα πολύ σημαντικό. Αυτός έκανε το 1-0 στην Τούμπα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Άρη, ο ίδιος άνοιξε το σκορ εκτός έδρας στον θρίαμβο επί του Αστέρα Τρίπολης ίσως στην πιο κρίσιμη αγωνιστική της σεζόν, ενώ βρήκε δίχτυα και με τον Πανιώνιο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, όπου με το πέναλτι του στο 119  χάρισε μία επική πρόκριση στον Δικέφαλο!

Οι εμφανίσεις λοιπόν του Αντελίνο προφανώς και δικαιώνουν τόσο τον Λουτσέσκου που δεν τον βγάζει για κανέναν λόγο από την ενδεκάδα όσο και τους Γιώργο και Ιβάν Σαββίδη, που τον θεωρούν τον απόλυτο ηγέτη του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος άσος θα κληθεί το καλοκαίρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ως επιβράβευση της φετινής του εξαιρετικής παρουσίας.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.