Ads Top

Στο Final 4 της Euro League ο Ολυμπιακός!


Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο Final 4 της Euro League αφού επιβλήθηκε με 10-6 επί της Σαν Αντρέου και στη ρεβάνς που διεξήχθη στο "Π. Καπαγέρωφ".
Την πρόκρισή της στο Final 4 της Euro League σφράγισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες της Σαν Αντρέου και επιβλήθηκαν με 10-6 στο "Π. Καπαγέρωφ" ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες τους επί των Ισπανίδων.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν το υπέρ τους 16-7 του πρώτου αγώνα μπήκαν συγκεντρωμένες και στη ρεβάνς.

Με δύο γρήγορα τέρματα της Έγκενς προηγήθηκαν με 2-0, για να κλείσουν την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 4-2. Η Γιάκοβιτς μείωσε σε 4-3 στην πρώτη επίθεση της δεύτερης περιόδου, όμως με γκολ της Βασιλικής Πλευρίτου και της Χάνα Μπάκλινγκ ο Ολυμπιακός ξέφυγε για πρώτη φορά στο ματς με τρία γκολ (6-3) στο ημίχρονο.

Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν τυπική διαδικασία για τις ερυθρόλευκες. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, οι Ισπανίδες τα παράτησαν από ένα σημείο και μετά και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 10-6.

Ολυμπιακός - Σαν Αντρέου 10-6

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 2-2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ε. Πλευρίτου 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 2, Αβραμίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1,  Μπάκλινγκ 1, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1

Σαν Αντρέου: Γιάκοβιτς 2, Σλέκινγκ 1, Κρέσπι 1, Κιούνινγκ 1, Μορέλ

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.