Ads Top

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Eπεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων (VIDS)


Επεισόδια μεταξύ μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου, έγιναν λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων. (VIDEOS)


Συμπλοκές και επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού σημειώθηκαν λίγο μετά τις 4:30μ.μ. στο Αγρίνιο κοντά στο σύνδεσμο της ομάδας του Άγρινίου. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον έναν τραυματία και ζημιές σε καταστήματα.

Αρκετά άτομα που φορούσαν ρούχα με τα διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Παναιτωλικού και σημειώθηκαν επεισόδια και συμπλοκές με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποτρέψει τα χειρότερα με χρήση δακρυγόνων.

Κλιμάκια της αστυνομίας βρίσκονται σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού, προκειμένου να αποτρέψουν την μαζική προσέλευση στο Αγρίνιο.

Η αστυνομία προσπαθεί να παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις των οπαδών και να αποφευχθούν οι εντάσεις. Γεγονός είναι πάντως πως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στην πόλη για να δουν από κοντά την ομάδα τους στου ματς με τον Παναιτωλικό.





sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.