Ads Top

"Εδεσε" Καμαρά με νέο συμβόλαιο και ενισχυμένη ρήτρα!


 Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης επέκτασης συμβολαίου ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό, με τον Μαντί Καμαρά, πριν από το καλοκαίρι που αναμένονται ξένοι μνηστήρες.
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε αθόρυβα εδώ και αρκετές ημέρες στον Ολυμπιακό. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ότι μετά τον Παπ Αμπού Σισέ, οι "ερυθρόλευκοι" θα κοιτάξουν να δέσουν ακόμη καλύτερα τον Μαντί Καμαρά.

Προκειμένου και ο ίδιος να είναι περισσότερο χαρούμενος με τις απολαβές του, αλλά και ο σύλλογος να εκμεταλλευθεί την υπεραξία που έχει δημιουργήσει με τις φετινές εμφανίσεις του.

Όπως ο ίδιος ο Φρανσουά Μοδέστο έχει παραδεχθεί σε ανύποπτο χρόνο, ο 22χρονος χαφ από τη Νέα Γουινέα ήρθε ως μια εναλλακτική επιλογή στον Πειραιά και κατάφερε λόγω της δουλειάς, των προσόντων και της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς, να εξελιχθεί όχι μόνο σε βασική μονάδα των "ερυθρολεύκων", αλλά και σε περιζήτητο... στόχο.

Μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού τον έχουν τοποθετήσει ήδη στο στόχαστρο, με αποτέλεσμα να είναι πιθανή, ακόμη και στο τέλος της σεζόν, μεταγραφή με αντάλλαγμα άνω των 10 εκατομμυρίων €.

H πάγια τακτική του Ολυμπιακού σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να "κλειδώνει" τα περιουσιακά του στοιχεία όσο καλύτερα μπορεί για να μπορεί και να αξιοποιήσει όσο γίνεται καλύτερα την επένδυση. Κάτι ανάλογο έχει γίνει από τον Μανωλά και τον Μήτρογλου, μέχρι τον Φορτούνη και τον Καμαρά...

Ο Μαντί, λοιπόν, με τη σύμφωνη γνώμη και του ατζέντη του, Πιέρ Ισά, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

Σε αυτό το συμβόλαιο, προβλέπεται ρήτρα άνω των 20 εκατομμυρίων €, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν πρώτα από τον σύλλογο για να συζητήσουν πιθανή αγορά του κι όχι να κινηθούν με άλλους -πλάγιους- τρόπους, προκειμένου να τον προσεγγίσουν για πιθανή απόκτησή του στο μέλλον.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.