Ads Top

Τρόμος για Μουνιέ, εισβολή ενόπλων στο σπίτι του!


Η οικογένεια του Μουνιέ έζησε τον τρόμο όταν άγνωστοι προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι τους στα Νότια Προάστια, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του παίκτη βρίσκονταν μέσα!
Eίναι το «μαύρο πρόβατο» του φετινού Παναθηναϊκού. Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ, αλλά και αυτός που έχει προσφέρει τα λιγότερα από κάθε άλλον. Μια μεγάλη απογοήτευση, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά για τους Πράσινους. Αλλά ο Αντονί Μουνιέ -περί ου ο λόγος- έχει αρκετές δικαιολογίες για να δικαιολογήσει την κακή του κατάσταση. Και το γεγονός ότι φέτος έχει μόλις 11 συμμετοχές (σε σύνολο 28 αγώνων) και συνολικά 396 αγωνιστικά λεπτά!

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ραπτικό μυ. Κάτι που αυτομάτως σήμαινε απουσία (μίνιμουμ) 15 ημερών. Αλλά παράλληλα ήταν ο 3ος σοβαρός μυϊκός τραυματισμός για τον Γάλλο το τελευταίο 6μηνο.

Και πάλι, όμως, οι τραυματισμοί δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του 31χρονου Γάλλου εξτρέμ. Καθώς ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό, έχει στοιχειώσει τον ίδιο και την οικογένειά του. Ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε αποστολή με τους Πράσινους, δύο ένοπλοι άγνωστοι επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του στα νότια προάστια, προφανώς για να κλέψουν. Ωστόσο το πρόβλημα ήταν πως η σύζυγος του Μουνιέ και τα δύο παιδιά τους βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή! Παρά το γεγονός ότι οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, καθώς χτύπησε ο συναγερμός, η οικογένεια του Μουνιέ σοκαρίστηκε, με τον ίδιο να μην ξέρει τι να κάνει. Καθώς βλέπει πως όλα του πηγαίνουν στραβά και η ανασφάλεια που αισθάνονται οι δικοί του, είναι μεγάλη μετά από αυτό το σοβαρότατο περιστατικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουνιέ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2020 και το ποσό που στοιχίζει στους Πράσινους κατ’ έτος ξεπερνάει τις 800.000 €. Νούμερο δυσβάσταχτο για τον… μνημονιακό Παναθηναϊκό. Με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί μια συναινετική λύση και να χωρίσουν οι δρόμου τους ομαλά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι διαρρήξεις ή οι προσπάθειες ληστών να εισβάλουν σε σπίτια ποδοσφαιριστών, ειδικά στα Νότια Προάστια, έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα τα τελευταία χρόνια. Με την Αστυνομία να αδυνατεί προς το παρόν να κάνει κάτι για το φαινόμενο.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.