Ads Top

Νάτχο: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι νικητές"


Ο Μπίμπρας Νάτχο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι ασυμβίβαστοι με την ήττα ακόμα και στην προπόνηση και έστειλε το μήνυμα για υπομονή ώστε να έρθει η βελτίωση.
Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη έκανε ο Μπίμπρας Νάτχο, με τον Ισραηλινό διεθνή μέσο να κάνει απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν και να στέλνει μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Άρη: "Είναι δύσκολος αγώνας. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και την ομάδα μας. Να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το αν περιμένει περισσότερο τρέξιμο ο ίδιος: "Δεν έχω πρόβλημα. Θα κάνω τη δουλειά μου. Θα μιλήσουμε για την τακτική του Άρη. Αν χρειαστεί να δουλέψουμε στο κέντρο θα το κάνουμε, αν πρέπει στα πλάγια επίσης. Ότι μας πει ο προπονητής".

Για το πώς προσεγγίζουν τα εναπομείναντα παιχνίδια: "Είμαστε στον Ολυμπιακό. Μας αρέσει να κερδίζουμε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι νικητές. Δεν θέλουν να χάνουν ούτε στην προπόνηση. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα δούμε την βαθμολογία".

Για τον τίτλο που θα έβαζε στην φετινή χρονιά: "Περίεργη, παράξενη χρονιά. Ξεκινήσαμε ως μια νέα ομάδα και μετά τα Χριστούγεννα αρχίσαμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Ήταν μια περίεργη χρονιά".

Για το αν υπάρχει η βάση για τη νέα σεζόν: "Όταν χτίζεις μια ομάδα χρειάζεσαι χρόνο. Πιστεύω πως ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα. Όπως και να ‘χει η βάση είναι καλή και με μικρή ενίσχυση θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και πολύ πιο καλοί".

Για τις ευχές για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: "Ξέρω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν μόνο ένα πράγμα και αυτό προσπαθούμε να τους δώσουμε".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.