Ads Top

Συγκρούονται στην Πάτρα Ολυμπιακός και ΑΕΚ με φόντο την κούπα


Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην σήμερα (16/3 και ώρα 17:00) στην Πάτρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ Ανδρών.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Κουκούλι» την ΑΕΚ, με τον νικητή να κατακτά το Κύπελλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο μετά την περσινή κατάκτηση κόντρα στον Δούκα, αποκλείοντας στα ημιτελικά με δύο νίκες τον ΠΑΟΚ.

Το απουσιολόγιο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Θοδωρή Δεληχρήστου. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με… φόρα καθώς μετράει 16 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στοχεύει στην κατάκτηση του 4ο Κυπέλλου της Ιστορίας της και για να τα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό απέκλεισε τον Διομήδη Άργους με δύο νίκες.

Λευκό το απουσιολόγιο για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, Νίκο Γραμματικό, που θα έχει στη διάθεσή του τους: Διονύση Γεωργιάδη, Στάθη Ζαμπούνη, Παναγιώτη Νικολαΐδη, Θάνος Συγγάρη, Μάρος Μπάλαζ, Ραντούλε Ραντούλοβιτς, Αλέξη Αλβανό, Γαρύφαλλο Μπάγιο, Λαρς Γιάκομπσεν, Τάσο Παπαδιονυσίου, Μπάμπη Δομπρή, Χριστόδουλο Μυλωνά, Σελίμ Νταρσουλάντ, Ιούλιο Αργυρού, Λαουρίνας Παλεβίτσιους, Έντιν Βραζάλιτσα.

Χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την αστυνομία να απαγορεύει την παρουσία φιλάθλων για λόγους ασφαλείας. Αντ’ αυτού θα διατεθούν 415 ονομαστικές προσκλήσεις με τις ομάδες να παίρνουν από 30 και τις υπόλοιπες να πηγαίνουν σε τοπικούς φορείς, χορηγούς αλλά και αθλητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές κατόπιν ανακοίνωσης της ΚΕΔ του χάντμπολ, θα γίνουν γνωστοί κατόπιν κλήρωσης μόλις μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τα υποψήφια ζευγάρια να είναι τα εξής: Κώστας Πατιός- Βασίλης Τσιάνας και Κώστας Κατσίκης- Μιχάλης Μιχαηλίδης. Παρατηρητές του τελικού ορίστηκαν οι Σωτήρης Μίγκας και Γιώργος Μπεμπέτσος.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.