Ads Top

Ο Σάντος κάλεσε τον Ζοζέ Σα στην εθνική Πορτογαλίας!


Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τις επιλογές του για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Πορτογαλίας στα προκριματικά του Euro 2020, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και τον Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού.
Η Πορτογαλία αρχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης που πήρε το 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας και ένας από τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Φερνάντο Σάντος είναι και ο Ζοζέ Σα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας ανακοίνωσε τη λίστα των εκλεκτών για τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του Euro 2020 απέναντι σε Ουκρανία (22/03, εντός) και Σερβία (25/03, εκτός), με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι η μία από τις τρεις επιλογές του για την εστία μαζί με τους Μπέτο και Ρουί Πατρίσιο.

Σημειώνεται πως ο Σα ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017 ενώ όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, αυτοί θα είναι οι Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Σόουζα και Ντιόγκο Ζότα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ:

Τερματοφύλακες: Μπέτο, Ζοζέ Σα, Ρουί Πατρίσιο

Αμυντικοί: Ζοάο Κανσέλο, Νέλσον Σεμέδο, Ζοζέ Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μάριο Ρούι, Ραφαέλ Γκερέιρο

Μέσοι: Ντανίλο, Ρούμπεν Νέβες, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μάριο, Ζοάο Μουτίνιο, Πίτσι

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιέγκο Σόουζα, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Μπερνάντο Σίλβα, Γκονσάλο Γκέδες, Ράφα, Ντιόγκο Ζότα


sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.