Ads Top

Ουάρντα: «Θα πάρω μόνος μου την ΑΕΚ...»


Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ φέρνει στο φως την υπόσχεση του "πορωμένου" κατά της AEK, Αμρ Ουάρντα, που έπεισε τον Νταμίρ Κάναντι να τον ξεκινήσει στο Κυριακάτικο (17/3, 16:00)... ντέρμπι της 3ης θέσης το παρασκήνιο για την  "ανοχή υπο προϋποθέσεις" των "Φενταγίν" απέναντι στον Αιγύπτιο και την ρεβάνς που θέλει να πάρει ο Αυστριακός κόουτς από τον Μανόλο Χιμένεθ.
Η ιστορία των φετινών αναμετρήσεων ΑΕΚ - Ατρόμητος δεν έχει ισοπαλία. Ούτε... goal/goal, παρότι μετράμε ήδη τρείς "συγκρούσεις" τους.

Στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, εκεί που η ΑΕΚ σημάδευε τα ... δοκάρια και ο Ατρόμητος με γκολ των Ρισβάνη, Κουλούρη στο φινάλε κέρδισε 0-2. Και τα δυο Κυπελλικά, 0-1 για την ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Σιδηρόπουλο να δίνει... χέρι βοηθείας (πέναλτι που δεν ήταν) και το 3-0 στη ρεβάνς αντί για... 6-0!

Από εκείνη την αναμέτρηση προέκυψε και η γνωστή υπόθεση Ουάρντα. Κατά συνέπεια σήμερα στο Περιστέρι θα παιχθεί η... τέταρτη πράξη της συγκεκριμένης σειράς. Απο την μια ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στην... μάχη για την 3η θέση! Κι απο την άλλη μέσα στην... ίντριγκα λόγω δυο συγκεκριμένων προσώπων: των Νταμίρ Κάναντι και Αμρ Ουάρντα.

Και εξηγούμεθα: Ο Αυστριακός κατά γενική ομολογία έπαιξε πολύ δυνατά κάποια στιγμή, μεσα στην σεζόν, για "αντί-Ουζουνίδης" στην ΑΕΚ. Έχει κάποιους... φαν στο περιβάλλον Μελισσανίδη ενώ έγινε και η σχετική βολιδοσκόπηση προς την πλευρά του. Τελικά στο πάγκο της Ένωσης επέστρεψε ο πρωταθληματικός Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος... πρόλαβε να κάνει δυο νίκες επί του Κάναντι.

Μάλιστα στην δεύτερη του έκανε και... ματ, σε μια αναμέτρηση που για  πρώτη φορά ίσως στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται την Ελλάδα, ο Αυστριακός κόουτς αμφισβητήθηκε και επικρίθηκε τόσο πολύ.

Λογικό,λοιπόν, είναι σήμερα ο φιλόδοξος (πάντα έχει στο μυαλό του να βρεθεί στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας) Κάναντι, να θέλει να πάρει την δική του μικρή ρεβάνς. Για την ιστορία να ξέρετε πως ο Κάναντι έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον προπονητή Χιμένεθ απο τον προπονητή Ουζουνίδη...

Πάμε τώρα στον πρωταγωνιστή Νο 2 στο pre game της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ, δηλαδή στον Άμρ Ουάρντα. Μπορεί για τους "Φενταγίν" ο Αιγύπτιος να θεωρείται ξένο σώμα και να μην γουστάρουν άλλα "καραγκιοζολίκια"( όπως χαρακτηριστικά έλεγαν), για τον Κάναντι και την διοίκηση όμως, για διαφορετικούς λόγους, είναι απαραίτητος μέχρι το τέλος τη σεζόν.

Με τον Αυστριακό κόουτς να υποστηρίζει πως τον χρειάζεται για να βγει η ομάδα  τρίτη πάνω από την ΑΕΚ και να δεσμεύεται πως μπορεί να τον "κουλαντρίσει" στην συνέχεια και την διοίκηση να τον δικαιολογεί πως λειτουργεί και φέρεται σαν έφηβος. Όλα αυτά στην μυστική συνάντηση της Πέμπτης με αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

Την επομένη ο  Ουάρντα ζήτησε συγνώμη αλλά οι Φενταγίν" ξεκαθάρισαν πως δεν την δέχονται δεν τον γουστάρουν αλλά για το καλό της ομάδας και για να μην σπείρουν διχόνοια μέχρι να λήξει η σεζόν θα τον ανεχτούν.

Με αυτά και με αυτά η σημερινή ενδεκάδα κατά της ΑΕΚ ξεκινάει απο τον Ουάρντα! Ο "Ντιμπιντάι" μπορεί να μην αρέσει στους οργανωμένους του Ατρομήτου επειδή πότε το παίζει ΠΑΟΚτζής και πότε "Ατρομητιστας" αλλά μάλλον έπεισε τον Κάναντι με το πάθος του να  παίξει κατά της Ένωσης.

Όπως ακούγεται στο Περιστέρι ο Αιγύπτιος εκτός απο τις "συγγνώμες', που τις έχει  για...ψωμοτύρι, από το ξεκίνημα της εβδομάδας έλεγε σε όλους - αρχής γενομένης απο τους Κάναντι, Αγγελόπουλο - πως δεν θέλει να χάσει με τίποτα την αναμέτρηση με την ΑΕΚ κι αν χρειαστεί θα την "καθαρίσει μόνος του"! Προφανώς  και ο Αυστριακός κόουτς εκτός απο την αναμφισβήτητη κλάση ποντάρει και στον έξτρα κίνητρο του πορωμένου (κατά της ΑΕΚ) Ουάρντα και του ξαναδίνει θέση κλειδί στο αρχικό σχήμα.

Αρκεί να μην ξεχαστεί ο Ουάρντα, εφόσον σκοράρει και θελήσει να πανηγυρίσει μπροστά στους "Φενταγίν", γιατί του έχουν στείλει το μήνυμα πως αν πάει στην εξέδρα τους για να πουλήσει οπαδιλίκι θα γνωρίσει και το άλλο τους πρόσωπο!!

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.