Ads Top

Σκαρτάδος: «Με Σαββίδη μπορούμε να πανηγυρίζουμε κάθε χρόνο κάποιον τίτλο»


Ο Γιώργος Σκαρτάδος είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.
Η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ βρέθηκε στη Ρόδο για ένα φιλικό με τους παλαίμαχους του νησιού. Ο Γιώργος Σκαρτάδος αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα, καθώς είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Ρόδο, από όπου κατάγεται κιόλας. Ο βετεράνος άσος του Δικέφαλου μίλησε στο «metropolis» για τον φετινό ΠΑΟΚ και τη δυναμική που έχει με τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Για την αγάπη που έχει ο κόσμος της Ρόδου για τον ΠΑΟΚ είπε: «Υπάρχει αρκετός κόσμος στη Ρόδο που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι βετεράνοι πήγαμε και στην κοπή της πίτας του συνδέσμου των φίλων ΠΑΟΚ Ρόδου. Ήμασταν όλοι εκεί και νιώσαμε την αγάπη που έχει αυτός ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ».

Για το Πρωτάθλημα που κατακτά ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια: «Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι εδώ και 35 χρόνια και σίγουρα μας κάνει πολύ περήφανους».

Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη στη Ρόδο: «Τον Αναστασιάδη δεν τον είχα ούτε συμπαίκτη ούτε προπονητή όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όλοι είμαστε οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλοι έχουμε προσφέρει και κάποιοι από εμάς έχουν προσφέρει επίσης στη Ρόδο και στον Διαγόρα και θυμηθήκαμε κάποια πράγματα από τις δεκαετίες του ‘80 και ΄90»

Για τη σημασία του να ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: «Νιώθεις την αγάπη του κόσμου, ότι ανήκεις σε έναν μεγάλο σύλλογο που αγαπιέται από πολύ κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να φέρνει παίκτες υψηλού επιπέδου και μπορούμε να πανηγυρίζουμε κάθε χρόνο κάποιον τίτλο».


Αν θα έκανε… θαύματα αν έπαιζε στον σημερινό ΠΑΟΚ είπε: «Εντάξει, έπαιξα 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ήταν καλές εποχές, πήραμε ένα Πρωτάθλημα, παίξαμε τρεις τελικούς, είχαμε κάποιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, πιο επαγγελματικά όμως και τότε ήταν μια καλή εποχή για εμάς».

Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός από αυτόν στον οποίο έπαιζε: «Κάθε ομάδα έχει τη δική της ποιότητα. Η ομάδα του ‘70 είχε πολύ ποιοτικούς παίκτες και έχει μείνει αξέχαστη σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Η δική μας ομάδα του ‘80 είχε καλά στοιχεία, του ‘90 το ίδιο, το 2000 πήραμε τα δύο Κύπελλα με Μπάγεβιτς και Αναστασιάδη. Κατά καιρούς υπήρχε πολλή ποιότητα στην ομάδα».

Ποιον θα επέλεγε από τη σημερινή ομάδα για συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ: «Δύσκολη ερώτηση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες και δε θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα κάποιο όνομα. Αρκετοί παίκτες της σημερινής ομάδας θα μπορούσαν να βρίσκονται στην ομάδα της δεκαετίας του ‘80. Ωστόσο επειδή είμαι φαν των Ελλήνων παικτών, χωρίς να σημαίνει ότι δε θέλω τους ξένους, αν διάλεγα κάποιον, θα διάλεγα τον Πασχαλάκη».

Για τους Λέο Ζαμπά και Πασχαλάκη είπε: «Είναι δύο παίκτες που τη φετινή σεζόν έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Ζαμπά που είναι σε μικρή ηλικία και έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του. Βέβαια και ο Πασχαλάκης δεν είναι μεγάλος. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια θέση που ο Πασχαλάκης μπορεί να παίξει παραπάνω χρόνια και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να πάει σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει φέτος το νταμπλ; «Το σίγουρο είναι ότι παίρνει το Πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι στους «4» του Κυπέλλου και έχει πάρει τα δύο προηγούμενα Κύπελλα. Ελπίζω να καταφέρει αυτό που δεν κάναμε εμείς το 1985. Αυτό που δεν καταφέραμε τότε εμείς, να το καταφέρουν αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν το νταμπλ!».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.