Ads Top

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ρόμα και Φενέρ στο "αιώνιο" ντέρμπι


Σκάουτ πέντε ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ των οποίων από τη Ρόμα και τη Φενέρμπαχτσε έχουν ζητήσει επίσημα από τους ανθρώπους του τριφυλλιού να παρακολουθήσουν το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα ανεξαρτήτου την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες αλλά και τους στόχους που έχουν "πράσινοι" και "ερυθρόλευκοι". Για αυτό και η αναμέτρηση της Κυριακής συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα όλων εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τους σκάουτ ξένων ομάδων οι οποίοι συνηθίζουν να βρίσκονται στα μεγάλα παιχνίδια της Super League, πόσο δε μάλλον, στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο ματς όπου οι παίκτες των δυο ομάδων θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και θα επιδοθούν σε μια μάχη σώμα με σώμα για να φτάσει η ομάδα τους στην επικράτηση.

Το ντέρμπι της Κυριακής έχει προσελκύσει πάνω του και μάλιστα επίσημα βλέμματα σκάουτ από όλη την Ευρώπη καθώς τις προηγούμενες μέρες εκπρόσωποι πέντε ξένων ομάδων έστειλαν αίτημα στην πράσινη ΠΑΕ ώστε να βρεθούν τη Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Φυσικά αυτοί οι πέντε δεν θα είναι και οι μόνοι σκάουτ που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς είναι δεδομένο πως αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι ξένων ομάδων συνοδευόμενοι από Έλληνες agents έχουν εξασφαλίσει μια θέση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ

Ας δούμε όμως ποιοι είναι και επίσημα οι άνθρωποι που έχουν ζητήσει προσκλήσεις και τι τους συνδέει με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και φέρεται πως έχουν στο στόχαστρο.

Αρχικά στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε η οποία την περασμένη εβδομάδα είχε βρεθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Εδώ και καιρό οι Τούρκοι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Κώστα Φορτούνη και δεν αποκλείεται στο ντέρμπι να γίνει ένα ακόμα "τσεκάρισμα" στον αρχηγό των "ερυθρόλευκων". Στο παρελθόν η Φενέρ είχε συνδεθεί και με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη οπότε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή θα είναι και εκπρόσωπος της Άντερλεχτ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος του Βελγίου έχει συνδεθεί και μάλιστα σχετικά πρόσφατα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και δεν αποκλείεται η παρουσία του την Κυριακή στο ΟΑΚΑ να έχει να κάνει με τον 21χρονο επιθετικό των "πράσινων".

ΡΟΜΑ, ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΝΟΡΙΤΣ

Από εκεί και πέρα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα παρακολουθήσει από κοντά και σκάουτ της Ρόμα χωρίς κανείς να ξέρει ποιον μπορεί να έχουν βάλει στο στόχαστρο τους οι Ιταλοί. Το δεδομένο είναι πως εδώ και λίγες μέρες νέος προπονητής της Ρόμα είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, με ότι αυτό συνεπάγεται από τη στιγμή που γνωρίζει αρκετά καλά τους Έλληνες διεθνείς.

Ακόμα στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί άνθρωπος από τη Σέλτικ η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Σκωτίας αλλά και της Νόριτς η οποία επίσης φιγουράρει στην κορυφή της Championship και οδεύει προς την Premier League, κάτι το οποίο σημαίνει πως το καλοκαίρι θα έχει και αρκετό μπάτζετ να δαπανήσει για να κάνει μεταγραφές.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.