Ads Top

Η χειρονομία του Φαν Πέρσι που "σκλάβωσε" τον πλανήτη


 Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδειξε την κλάση του πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα στο ματς της Φίτεσε με την Φέγενορντ, όταν θέλησε να κάνει ευτυχισμένο ένα μικρό παιδί (VIDEO).
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να βάζεις ένα εντυπωσιακό γκολ ή να κάνεις μία περίτεχνη ντρίμπλα για να κάνεις το φίλαθλο κοινό να υποκλιθεί στην αξία σου και αυτό μπορεί να το προσυπογράψει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο βετεράνος Ολλανδός στράικερ έχει "βομβαρδίσει" ουκ ολίγες φορές τις αντίπαλες εστίες φορώντας τη φανέλα των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε και Φέγενορντ, όμως τόσο μεγάλη αποθέωση όσο αυτή που γνώρισε το βράδυ της Κυριακής δεν την είχε ξαναβιώσει στο παρελθόν.

Αιτία μία κίνησή του που δείχνει το ήθος και το χαρακτήρα του. Λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με συμπαίκτες και αντιπάλους για την έναρξη του Φίτεσε-Φέγενορντ, είδε ένα από τα παιδιά που ήταν στη φυσούνα για να συνοδεύσουν τους παίκτες και έπιασε κουβέντα μαζί του βλέποντας πόσο ντροπαλό ήταν.

Δεν πέρασαν παρά μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να "λιώσει τον πάγο" μεταξύ εκείνου και του παιδιού και να τον πάρει στους ώμους του για να βγουν μαζί στο γήπεδο, με ένα παιδί να γίνεται ευτυχισμένο με την κίνηση ενός σπουδαίου παίκτη να του δείξει όλη την προσοχή του και τα social media να "παίρνουν φωτιά" μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Φαν Πέρσι.

Απολαύστε το στιγμιότυπο...


sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.