Ads Top

Χαμός στο Δ.Σ. για την διαιτησία, δεν κατεβαίνει στο ντέρμπι με Έλληνες διαιτητές ο Ολυμπιακός!


Οι ψηλοί τόνοι και η ένταση χαρακτήρισαν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (5/3). "Φωνές" από Ολυμπιακό, Κύμη, Προμηθέα και Άρη.
Οι τόνοι ανέβηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (5/3), με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, της Κύμης, του Προμηθέα και του Άρη να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για διάφορα θέματα. Στο στόχαστρο ΚΕΔ, ΕΟΚ και διαιτησία.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Τρίτη (5/3) και η ένταση δεν έλειψε από αυτό, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η αρχή έγινε από τον Ολυμπιακό, μιας και ο οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την δυσαρέσκειά τους για την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τις διαιτητικές αποφάσεις. Οι ερυθρόλευκοι εδώ και καιρό έχουν ανοίξει... μέτωπο κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ κι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αν σε αυτά δεν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, ενώ το ίδιο θα πράξουν αν σε αγώνες τους διαιτητεύσουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου. Οι ερυθρόλευκοι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης μάλιστα επανέλαβαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να κατέβουν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν δεκτά κι εξέφρασαν για ακόμα μία φορά την επιθυμία τους  η διαιτησία να περάσει στον έλεγχο του ΕΣΑΚΕ και να λειτουργεί όπως στο ισπανικό πρωτάθλημα. Όλα αυτά βέβαια δεν έμειναν αναπάντητα από τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θέση πήρε και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράπονα, όμως. δεν εκφράστηκαν μόνο από τους "ερυθρόλευκους",  καθώς και άλλες τρεις ομάδες πέρασαν στην... επίθεση. Η Κύμη... πήρε την πάσα από τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα της Εύβοιας αποχώρησε με πολλά παράπονα από την αναμέτρηση με το Περιστέρι. Ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου μάλιστα μία ημέρα πριν με επιστολή του προς την προς  την ΕΟΚ/ΚΕΔ και τον αθλητικό δικαστή κατήγγειλε πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Η συνέχεια έγινε από τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος ανέβασε και άλλο τους τόνους εκφράζοντας και αυτός με την σειρά του την δυσαρέσκειά του, ενώ παράπονα για την διαιτητική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος. Οι κίτρινοι μάλιστα πρότειναν την δημιουργία μίας ανεξάρτητης επιτροπής που θα ελέγχει τους διαιτητές και  δεν θα υπάγεται στην ΕΟΚ και στην ΚΕΔ.  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάνος Παπαδόπουλος πέρα από τον διάλογο που είχε με τον Χρήστο Σταυρόπουλο, απευθυνόμενος προς τους Δημήτρη Γουλιέλμο και Βαγγέλη Λιόλο είπε "γιατί σας καίει το θέμα του Ολυμπιακού;".

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.