Ads Top

Γι' αυτό τελειώνει ο Νάτχο από τον Ολυμπιακό!


Δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, παίρνει πολλά χρήματα, πού θέλει να πάει. Όλο το «καυτό» παρασκήνιο! 
Οι Ισραηλινοί και τα χθεσινά τους δημοσιεύματα αποκάλυψαν το θέμα που φαίνεται πως εγείρεται με την παραμονή του διεθνούς χαφ στο λιμάνι. Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, χτύπησαν... κέντρο!

O Ισραηλινός μέσος δεν υπολογίζεται από τους "ερυθρόλευκους" για την επόμενη σεζόν!

Και, επίσης, πως τα... αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού ούτε και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του.

Εξηγούμαστε. Η μέχρι στιγμής συνεργασία των δύο πλευρών δεν έχει εξελιχθεί όπως αναμένονταν. Ούτε ο παίκτης έχει δώσει τα όσα περίμεναν στον Ολυμπιακό, ούτε και ο έμπειρος μέσος έχει πάρει από τον Ολυμπιακό την εμπιστοσύνη που ο ίδιος προσδοκούσε με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Οπότε, οι "ερυθρόλευκοι" είναι λογικό να μην μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν 900.000 ευρώ σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν λογίζεται στα βασικά πλάνα ούτε του Πέδρο Μαρτίνς ούτε και κανενός εκ των επιτελών του αγωνιστικού σχεδιασμού τους.

Από την άλλη, και ο ίδιος ο παίκτης, είναι επίσης λογικό πως έχοντας απογοητευτεί από την ελάχιστη συμμετοχή του (σε ρόλο βασικού) στον Ολυμπιακό, στα 31 του μόλις, να αναζητά αλλού ποδοσφαιρική στέγη, όπου θα μπορέσει να παίξει περισσότερο.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Ολυμπμιακού, ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός συναινετικού διαζυγίου, αφού είναι προφανές και το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως ο... γάμος δεν τσούλησε. Και ήδη, έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες την αναζήτηση νέας ομάδας.

Όχι στη Ρωσία -έχουν δίκιο οι συμπατριώτες του, δεν επιθυμεί την επιστροφή εκεί- χωρίς μάλιστα να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το οικονομικό ως κριτήριο για την επιλογή της νέας του ομάδας, αλλά το βασικό του ζητούμενο είναι ο χρόνος συμμετοχής και να λογίζεται βασικό στέλεχος. Κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει στον Πειραιά και δεν διαφαίνεται η παραμικρή ένδειξη πως αυτό θα άλλαζε και την επόμενη σεζόν, στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Συνεπώς, είναι απολύτως φυσιολογικό οι δύο πλευρές να καταλήξουν (αν δεν έχουν καταλήξει ήδη…) σε μια κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.