Ads Top

"Τρελάθηκε" ο Ιβάν - Τα σκάει χοντρά για τον παικταρά - Έτσι... κλειδώνει και το επόμενο πρωτάθλημα!


Κίνηση που θα... φτιάξει και τον Λουτσέσκου - Τα σκάει χοντρά για τον παικταρά - Έτσι... κλειδώνει και το επόμενο πρωτάθλημα!
ΠΑΟΚ και Βαρέλα δίνουν τα χέρια.

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα μπαίνουν στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του αμυντικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως όλα δείχνουν, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ γι’ αυτό δείχνει μια σαφέστατη διάθεση να αποδεχθεί στην πρόταση του «Δικεφάλου», που ανέρχεται στις 750.000 ευρώ και με τα μπόνους αγγίζει το 900.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, μέχρι τότε αναμένει μια τελική κουβέντα με τους ανθρώπους της διοίκησης, έχοντας ανάψει το πράσινο φως ο Ιβάν Σαββίδης για την ανανέωση.
Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, που δεν αποκλείεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, θα είναι για δύο χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο από την πλευρά του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που πιάσει κάποια νούμερα τη δεύτερη σεζόν του νέου συμβολαίου.

Να αναφέρουμε ότι ο Βαρέλα με τον Χοσέ Κρέσπο είναι ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και έναν από τους βασικότερους λόγους που ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.