Ads Top

ΠΑΟΚ: Με επιθετικό σχήμα ο Δικέφαλος!


Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (10/3, 17:15). Με επιθετικό σχήμα ο Δικέφαλος απέναντι στους Περιστεριώτες.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί με τον Ατρόμητο, όπως και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, να υπολογίζει στους τραυματίες Πέλκα και Ελ Καντουρί και σε σχέση με την αναμέτρηση με τους πράσινους έχει άλλη μια απώλεια, αυτή του τιμωρημένου Λέο Ζαμπά.

Παρά την παρουσία του Βραζιλιάνου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να επιλέγει σχήμα με δύο καθαρόαιμα εξτρέμ, τον Δημήτρη Λημνιό που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο και τον Πέδρο Ενρίκε, κάτι που σημαίνει ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικό, πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ.

Όλα δείχνουν ότι στα χαφ θα υπάρχει μια αλλαγή, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να έχει προβάδισμα να ξεκινήσει δίπλα στο Μαουρίσιο. Αλλαγές δεν πρόκειται να προκύψουν στα μετόπισθεν, με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια τετράδα στην άμυνα του Δικέφαλου.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.