Ads Top

Και Χασάν και Ντουρμισάι ο Ολυμπιακός


Κερδίζει πόντους η παραμονή του Αιγύπτιου φορ, ενώ οι Πειραιώτες αναμένεται να κλείσουν και τον νεαρό άσο του Πανιωνίου. 
Εννιά γκολ σε επτά αγώνες έχει πετύχει το 2019 ο Αχμέντ Χασάν, ύστερα από την επέμβαση που υποβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο για να μπορέσει να επιστρέψει δριμύτερος στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση, αποτελώντας ουσιαστικά το βασικό όπλο του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» εφόσον μείνει ο Πέδρο Μαρτίνς η λογική λέει πως θα μείνει και ο διεθνής άσος και θα πρέπει οι Πειραιώτες να πληρώσουν τη σχετική ρήτρα που υπάρχει με την Μπράγκα.

Όσον αφορά τώρα τον Φιορίν Ντουρμισάι, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν άμεσα στην αγορά του από τον Πανιώνιο. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές, ενώ σημαντικό θεωρείται και το γεγονός πως βρίσκεται και στα υπ’ όψιν του Άγγελου Αναστασιάδη για την Εθνική Ελλάδας.

Ο νεαρός άσος έχει πετύχει 11 γκολ με τους Νεοσμυρνιώτες, δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στο επίπεδο σκοραρίσματος και γενικότερα στην ομάδα ως περιφερειακός επιθετικός.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.