Ads Top

Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Aποχωρήσεις και επιστροφές!


Αποφάσεις-φωτιά στο λιμάνι για τη νέα σεζόν. Ποιον «διώχνουν» και πού πάει; Ποιος έρχεται; Ρεπορτάζ με ονόματα. 
Εφόσον η σεζόν, βάσει στόχων τουλάχιστον, έχει τελειώσει στον Ολυμπιακό, τα πάντα πλέον εστιάζουν στα εκτός γηπέδου δρώμενα.
Την αξιολόγηση των… πάντων στο Ρέντη και τη στελέχωση τόσο του αγωνιστικού τμήματος όσο και του διοικητικού οργανογράμματος των "ερυθρόλευκων".
Από το περασμένο Σάββατο καταγράψαμε στο sportdog πως στο πλαίσιο αυτής της αξιολόγησης παραμένουν στο κάδρο και στελέχη του Ολυμπιακού που έμοιαζαν... αμετακίνητα.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντεστό. Σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου επισημαίνουν πως για τον πρώτο τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με την παραμονή του και κυρίως σε ποιο ρόλο θα γίνει αυτή στους "ερυθρόλευκους".

Υπενθυμίζουμε απλώς, πως ο Γάλλος ήταν αυτός που εισηγήθηκε, που διαπραγματεύτηκε, που ανέλαβε το "baby-sitting" και που είναι ακόμη και σήμερα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για τον Κορσικανό. Κοινό μυστικό πως, ειδικά στο 2019, ο Γάλλος διευθυντής scouting του Ολυμπιακού, περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην Αγγλία, ασχολούμενος (και) με θέματα Νότιγχαμ Φόρεστ. Και εκεί, όπως εκτιμάται, δεν αποκλείεται να "μονιμοποιηθεί", παίρνοντας... προαγωγή και μόνιμο πόστο στον αγγλικό σύλλογο, στην προσπάθεια του να κατακτήσει (την επόμενη σεζόν πλέον, φέτος δεν προλαβαίνει) την άνοδο στην Πρέμιερσιπ.

Ακόμη και αν ισχύει η σεναριολογία, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με τα του Ολυμπιακού. Είπαμε άλλωστε, εδώ και καιρό, "δίπορτο" το έχει ο Φρανσουά Μοντεστό, έτσι κι αλλιώς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί "μεταγραφή" στελεχών, είτε για τον ρόλο που κατέχει ο Κορσικανός (διευθυντής τμήματος scouting) είτε γι' αυτό του τεχνικού διευθυντή, που τη δεδομένη στιγμή "χηρεύει" ουσιαστικά στον Ολυμπιακό, αφού ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρει αυτόν του αθλητικού διευθυντή των "ερυθρόλευκων", αξίωμα που ανέλαβε στα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.