Ads Top

Το πρόγραμμα ως το τέλος και οι ισοβαθμίες


H Ευρωλίγκα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία με τις 4 τελευταίες αγωνιστικές να είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικές για τον Ολυμπιακό! 
Διαβάστε την βαθμολογία, το πρόγραμμα των ”ερυθρόλευκων” και την κατάσταση σε περίπτωση ισοβαθμιών!

Η ήττα στο Μιλάνο ήταν η 13η φετινή για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, κάτι που πλέον φέρνει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση την ομάδα του Πειραιά, όμως η ”παρτίδα” μπορεί ακόμα να σωθεί.

Οι ”ερυθρόλευκοι” έχουν ρεκόρ 13-13 και έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες ομάδες, παρόλα αυτά το θεωρητικά βατό πρόγραμμά του, σε συνδυασμό με τις υπέρ του ισοβαθμίες, δημιουργούν θετικό κλίμα.

ΘέσηΟμάδαΡεκόρ
1Φενέρμπαχτσε22-4
2ΤΣΣΚΑ Μόσχας20-6
3Ρεάλ Μαδρίτης20-6
4Αναντολού Εφές17-9
5Μπαρτσελόνα15-11
6Μπασκόνια14-12
7Αρμάνι Μιλάνο14-12
8Ολυμπιακός13-13
9Παναθηναϊκός13-13
10Μακάμπι Τελ Αβίβ12-14
11Μπάγερν Μονάχου12-14
12Ζαλγκίρις Κάουνας11-15
13Χίμκι9-17
14Γκραν Κανάρια7-19
15Μπούντουτσνοστ6-20
16Νταρουσάφακα3-23
Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τροχιά playoffs και με 4/4 στο φινάλε, θα βρίσκεται στην επόμενη φάση. Η εξάδα βέβαια παραμένει στόχος, καθώς οι βασικοί αντίπαλοί του (κυρίως Αρμάνι-Μπασκόνια) έχουν αρκετά δύσκολες αποστολές, μέχρι το φινάλε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των ομάδων, που βρίσκονται από το 6-11

*Τα εκτός έδρας ματς

Αυτό που έχει σημασία σε τόσο οριακές καταστάσεις, είναι τί μπορεί να γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει το πάνω χέρι σε όλες τις… ισοπαλίες, εκτός από αυτή με την Μιλάνο.

Φυσικά, μένει να δούμε και τί θα γίνει στο δεύτερο ματς με τη Μπάγερν, που όμως έχει μείνει πιο πίσω και δύσκολα θα φτάσει στο ίδιο ρεκόρ με την ελληνική ομάδα.

Οι πιθανές ισοβαθμίες για τον Ολυμπιακό

Μπασκόνια (2-0): Το σύνολο του Μπλατ κέρδισε τους Βάσκους τόσο στη Βιτόρια όσο και στο ΣΕΦ, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ισοβαθμία (διπλή, τριπλή ή τετραπλή) μαζί τους θα αποτελεί ευκαιρία.

Μακάμπι (1-1): Πρόκειται για ακόμα μία συμφέρουσα κατάσταση για τους “ερυθρόλευκους” αφού βρίσκονται στο 1-1 απέναντι στην “ομάδα του λαού” αλλά υπερισχύουν στη μεταξύ τους ισοβαθμία λόγω διαφοράς.

Παναθηναϊκός (1-1): Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ αλλά πήρε τη ρεβάνς στο ΣΕΦ. Εκεί μάλιστα κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα και έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Μπάγερν (1-0): Το διπλό στο Μόναχο δίνει σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος περιμένει τους Γερμανούς στο ΣΕΦ στην 27η αγωνιστική για να κάνει το 2-0.

Μιλάνο (0-2): Η πιθανή ισοβαθμία με την Αρμάνι Μιλάνο προβληματίζει τους “ερυθρόλευκους” που είχαν ηττηθεί και σε ΣΕΦ και σε Μιλάνο.

eurohoops.net
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.