Ads Top

Πέδρο Μαρτίνς: Ο κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής στην Ευρώπη!


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει το καλύτερο ποσοστό νικών σε σχέση με τους υπόλοιπους Πορτογάλους προπονητές και αυτόματα είναι ο κορυφαίος τεχνικός που εργάζεται εκτός χώρας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει με τη δουλειά του στον Ολυμπιακό πως είναι ένας από τους κορυφαίος Πορτογάλους προπονητές.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μάλιστα στην πρώτη του σεζόν μακριά από τη χώρα του, διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην Ευρώπη, όντας ο κορυφαίος Πορτογάλος στη Γηραιά Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς με τις 28 νίκες σε 43 παιχνίδια βρίσκεται στο 65% και ξεπερνάει τους υπόλοιπους Πορτογάλους προπονητές που δουλεύουν μακριά από τη χώρα τους, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο Μάρκο Σίλβα και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Καϊσίνια που κάθεται στον πάγκο της Κρουζ Αζούλ είναι δεύτερος με 25 νίκες σε 46 ματς. Τρίτος είναι ο Πάουλο Φονσέκα με 20 νίκες σε 32 ματς, ενώ ακολουθεί ο Εσπίριτο Σάντο με 17 νίκες σε 37 ματς όντας στον πάγκο της Γουλβς, η οποία κάνει εκπληκτική χρονιά στην Premier League.

Επίσης ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ και του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο έχει 16 νίκες σε 27 ματς και ποσοστό 56%, ενώ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Mάρκο Σίλβα από την άλλη σε 35 ματς με την Έβερτον μετρά 13 νίκες και ποσοστό 37%.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.