Ads Top

Έριξε τη "βόμβα" ο Άγγελος! - Ατάκα που δείχνει πολλά!


Τοποθέτηση που θα συζητηθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Μπορεί ο Άγγελος Αναστασιάδης να δρέπει τους πρώιμους καρπούς της δουλειάς του με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της Εθνικής απέναντι σε Λίχτενσταϊν (2-0) και Βοσνία (2-2), αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν κοιτά το μέλλον. Και αυτό, όπως φαίνεται, είναι εκτός ποδοσφαίρου και εντός του κτήματος που διατηρεί στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, όπου είναι γνωστό, ότι φτιάχνει ένα από τα καλύτερα τσίπουρα του νομού.

«Αυτό είναι σωστό. Εγώ προπονητής δεν είμαι, αλλά τσίπουρο φτιάχνω καλά», είχε πει με χιούμορ σε τηλεφωνική συνομιλία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε την Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα στην απονομή διπλωμάτων UEFA B και UEFA C σε φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Άγγελος Χαριστέας με τον Φάνη Κατεργιαννάκη, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κλήθηκε να μιλήσει, να δώσει συγχαρητήρια στους νέους τεχνικούς και να τους στηρίξει με τα λόγια του. «Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ένας δύσκολος δρόμος», τους ενημέρωσε, αφού τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ απέφυγε να κάνει αναφορά στα θεία, αν και όλοι το περίμεναν. Ειδικά αυτήν την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που τις Παρασκευές τελούνται οι Χαιρετισμοί προς την Παναγία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ατάκες του Άγγελου για το μέλλον. «Εμείς θα αποσυρθούμε και θα έρθει η δική σας σειρά», είπε στους νέους προπονητές. Όπως αποκάλυψε στο Sportdog ο πτυχιούχος προπονητής Θανάσης Παρασχούδης, «άφησε να εννοηθεί, ότι ίσως η εθνική είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του». Συγκεκριμένα ο Αναστασιάδης «... πήγε να πει “εμείς θα τα παρατήσουμε” και το διόρθωσε λέγοντας “θα δώσουμε τη σκυτάλη σε εσάς”».

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό φαντάζουν ακόμα μακρινές. Ο Άγγελος Αναστασιάδης φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ελλάδα στο Euro 2020, έχει ήδη κάνει πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα και σίγουρα το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι η απόσυρση από τους πάγκους.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.