Ads Top

Μεταγραφή έκπληξη στα χαφ για τον ΠΑΟΚ - Παίρνει παίκτη από μεγάλη ελληνική ομάδα!


Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε. Κίνηση-ματ από τους Θεσσαλονικείς.
Ανοίγει θέση για τον Κάτσε στον ΠΑΟΚ.

Ο δανεισμός του Κάτσε στον Παναθηναϊκό φτάνει προς το τέλος του και, όλα δείχνουν ότι, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της Metrosport, βασικότερος λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα καλύψει το συμβόλαιό του (είναι 400.000 ευρώ ετησίως και φέτος καλύπτεται κατά το ήμισυ από τον ΠΑΟΚ).

Την ίδια ώρα, η οψιόν αγοράς που είχε μπει (400.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του) έχει λήξει στα τέλη του έτους και πλέον είναι καθαρά θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ συλλόγων το αντίτιμο για πιθανή μεταγραφή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πάρει μία κομβική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Εργκους Κάτσε.

Το συμβόλαιό συνεργασίας τους ολοκληρώνεται το 2020, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ένας ακόμη δανεισμός δεν καλύπτει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρουμε, ότι ο Κάτσε δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό στις 31 Ιανουαρίου 2018. Πήρε την βασική φανέλα στους πράσινους και τον Ιούνιο του 2018 έκλεισε δανεικός για άλλον έναν χρόνο με ρήτρα αγοράς.

Στις 11 Νοεμβρίου 2018 σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα που έληξε 1-1.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.