Ads Top

«Μπαμ» με ηγέτη στον Ολυμπιακό!


Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος στο λιμάνι ενόψει καλοκαιριού. Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 
Χωριό που φαίνεται, λέει ο λαός, κολαούζο δεν θέλει. Προφανής η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, πανθυμολογούμενο ήδη, πως το βασικό μέλημα των "ερυθρόλευκων" στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα είναι η ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας τους.
Τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός αναζητείται, με ηγετικά χαρακτηριστικά, έμπειρος και προφίλ που θα δώσει λύσεις, ανεβάζοντας ποιοτικά το κέντρο της άμυνας των "ερυθρόλευκων". Σημερινά πρωτοσέλιδα καταγράφουν τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον "εκλεκτό" (θα είναι τουλάχιστον ένας…).

Το πρώτο, πολυφορεμένο, γνωστό και συνεχώς στο προσκήνιο του Ολυμπιακού στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους: ο Ροντρίγκο Μολέντο. Από το sportdog, πολύ έγκαιρα, έχετε ενημερωθεί ήδη για όλες τις παραμέτρους της περίπτωσης του Βραζιλιάνου αμυντικού, αλλά και το παρελθόν του με τους "ερυθρόλευκους".

Τον Ιανουάριο του 2018, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, τελευταία στιγμή δεν συναίνεσε στη μετακόμιση του στον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος, τότε, εμφανίζονταν να επιθυμεί όντως περισσότερο τον επαναπατρισμό του. Το περασμένο καλοκαίρι η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε να καταβληθούν στους "πράσινους" σε περίπτωση που επέστρεφε ο Βραζιλιάνος στην Ελλάδα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, το οποίο και περιόρισε από νωρίς την όποια συζήτηση και τον περασμένο Ιανουάριο.

Η συγκεκριμένη ρήτρα δεν υφίσταται από την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, αυτό δεν κάνει το έργο του Ολυμπιακού ευκολότερο. Ο παίκτης έχει εξελιχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο της Ιντερνασιονάλ, η οποία ούτε να ακούει δεν θέλει για παραχώρηση του. Τον έχει "δεμένο" με συμβόλαιο ως το 2021 και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι αξιώσεις της δεν πέφτουν ούτε κατ' ελάχιστο από ένα ποσό της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ.

Ποσό που -κακά τα ψέματα- για ποδοσφαιριστή 33 ετών, αρκετοί στον Ολυμπιακό εμφανίζονται διστακτικοί να δαπανήσουν.

Η δεύτερη περίπτωση που αναφέρεται, επίσης γνωστή. Ο Μπιόρν Ένγκελς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έφυγε σαν... κυνηγημένος από τον Ολυμπιακό, καταλήγοντας δανεικός στη νεοφώτιστη του σαμπιονά Ρεμς. Κάνει εξαιρετική σεζόν, όπως και η ομάδα του, με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα το τελευταίο καιρό που ισχυρίζονται πως το ενδιαφέρον που είχαν γι’ αυτόν αγγλικές ομάδες πριν έρθει στον Ολυμπιακό έχει αναθερμανθεί.

Ισως γι’ αυτό να άλλαξαν γνώμη και στο λιμάνι -αν φυσικά ισχύει το δημοσίευμα- αφού χαρακτηριστικά, το περασμένο καλοκαίρι, ούτε  λίγο ούτε πολύ, ο Βέλγος στόπερ εμφανίζονταν ως μια αποτυχημένη επένδυση, έχοντας έγκαιρα ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται (ούτε καν προετοιμασία δεν έκανε ουσιαστικά).

Βέβαια, το deal του δανεισμού του δεν επιτρέπει ιδιαίτερη... ευκινησία στους Πειραιώτες. Και εξηγούμαστε. Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες συμφωνίες, ο Ολυμπιακός δεν δημοσιοποίησε την παραμικρή λεπτομέρεια αναφορικά με τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης.

Οι πληροφορίες όμως από το Βέλγιο λένε -από το περασμένο καλοκαίρι- πως ο δανεισμός του παίκτη μετατρέπεται αυτομάτως σε αγορά (με συμφωνημένο ποσό, που εκτιμάται πως είναι στα 6 εκατ. ευρώ) σε περίπτωση που η Ρεμς παραμείνει στο σαμπιονά. Κάτι που φυσικά δεν τίθεται ως ζήτημα, αφού η Ρεμς όχι μόνο έχει καιρό τώρα εξασφαλίσει την παραμονή της, αλλά διεκδικεί με αξιώσεις και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οπότε, αν ισχύει η πληροφόρηση από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει την επιστροφή του νεαρού άσου, ο οποίος -έτσι κι αλλιώς- και πάντα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του, ούτε να ακούει δεν θέλει για ενδεχόμενο επανόδου του στην Ελλάδα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.