Ads Top

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι, οι μετέωροι και οι... φευγάτοι του ρόστερ!


Ο Ολυμπιακός έχει αρκετές περιπτώσεις παικτών που δεν είναι σίγουρη η παραμονή τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως και παίκτες που θέλει να κρατήσει. 
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλάξουν πολλά ως προς τη νέα σεζόν υπό την έννοια και με το δεδομένο ότι θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Σχετικά με το φετινό ρόστερ οι Πειραιώτες έχουν δύο... κατηγορίες με αβέβαιο μέλλον: τους μετέωρους και τους φευγάτους. Επίσης υπάρχει και η κατηγορία των σίγουρων.
ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: Σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να μπουν παίκτες που έχουν ζήτηση από το εξωτερικό όπως οι Παπέ Σισέ, Ομάρ και Κούτρης. Για τον Σα ως γνωστόν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η αγορά του ενώ δεν είναι δεδομένο ότι θα αγοραστούν οι επίσης δανεικοί Ζιλ Ντίας και Χασάν (σ.σ. για την επίθεση πλην του Σολδάνο μπορεί να χρειαστεί να γίνουν δύο κινήσεις). Επίσης παίκτες που σε αγωνιστικό επίπεδο μπορεί να μην... χωρέσουν στα νέα πλάνα του προπονητή λόγω των σχετικών προσθηκών όπως ο Μπουχαλάκης.

ΟΙ... ΦΕΥΓΑΤΟΙ: Εδώ υπάρχουν ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Όπως του Μιράντα που το πλέον πιθανό είναι να μην συνεχίσει μετά το τέλος δανεισμού του. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ήθελε το καλοκαίρι ακόμα και να διακόψει πρόωρα τον δανεισμό του. Εκτός από τον Πορτογάλο στόπερ τα πράγματα δεν δείχνουν καλά ούτε για τον Σέρβο μπακ, Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς και για τον χαφ Νάτχο μετά τις αγωνιστικές τους επιδόσεις φέτος.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ: Εδώ ανήκουν παίκτες τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει πλάνο να κρατήσει και του χρόνου εκτός και εάν προκύψουν άλλες συνθήκες. Παίκτες όπως οι Γκιγιέρμε, Φορτούνης (σ.σ. που επίσης έχει ζήτηση στο εξωτερικό), Λάζαρος, Τσιμίκας, Καμαρά, Λοντίγκιν, Σολδάνο, Μεριά, Μασούρας, Τοροσίδης και φυσικά ο Ποντένσε.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.