Ads Top

ΟΔΚΕ: "Δεν κατεβαίνουμε αν φέρετε ξένους διαιτητές"


Το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενόχλησε την ΟΔΚΕ, που με ανακοίνωσή της εξήγησε ότι είναι έτοιμη να τραβήξει το σχοινί στα άκρα!
Οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός επιμένουν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο ντέρμπι της 17ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αν δεν οριστούν σε αυτό ξένοι διαιτητές, στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έγινε ένας μικρός... χαμός και σήμερα (6/3) η ΟΔΚΕ πήρε για πρώτη φορά θέση σχετικά με όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό μπάσκετ.

Στη Γενική Συνέλευσή της μάλιστα αποφασίστηκε ομόφωνα πως σε περίπτωση που στο ντέρμπι αιωνίων διαιτητεύσουν ξένοι ρέφερι, τότε οι Έλληνες θα απέχουν από όλες τις διοργανώσεις. Ταυτόχρονα ζήτησαν να σταματήσει η στοχοποίησή τους, σε μια εποχή που ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με όσα γίνονται εκτός, παρά εντός παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

"Στη γενική συνέλευση μελών Συνδέσμων Διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι κανένας Έλληνας Διαιτητής δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αν στις Ελληνικές διοργανώσεις μετέχουν ξένοι διαιτητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης είναι και παραμένουν υψηλότατου επίπεδου και για αυτό το λόγο μετέχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

-Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να ελεγχθεί η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης,

-Ζητάμε να σταματήσει άμεσα η οποιαδήποτε στοχοποίηση της Ελληνικής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.

Σας βεβαιώνουμε ότι, η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης θα παραμείνει ακέραια και προσηλωμένη στο έργο της".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.