Ads Top

Ο Ολυμπιακός προσέγγισε με επιστολή την Αδριατική Λίγκα!


Επαφή με την Αδριατική Λίγκα είχε ο Ολυμπιακός, που έστειλε επίσημη επιστολή, σε μια πρώτη προσέγγιση για το ενδεχόμενο μετακόμισης του εκεί.  
Σύμφωνα με την LiveSport ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη προσέγγιση στην Αδριατική Λίγκα. Πιο συγκεκριμένα έστειλε επιστολή η οποία δεν είχε χαρακτήρα αιτήματος συμμετοχής, αλλά κυρίως ενημερωτικό για όσα χρειάζονται για την συμμετοχή εκεί.

Αυτό το επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας».

Όλα αυτά μερικές ώρες πριν από τον ορισμό των διαιτήτων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (17/3) και τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει ότι αν δεν είναι ξένοι διαιτήτες δεν θα κατέβει στο παιχνίδι. Προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος, που θέλησε με δική του πρωτοβουλία να οδηγήσει σε συμβιβαστική λύση με αλλαγές στην ΚΕΔ και παρουσία παρατηρητών διαιτησίας στον ΕΣΑΚΕ, ωστόσο η πλευρά του Ολυμπιακού εμμένει σταθερή στις θέσεις της.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.