Ads Top

Διώχνουν από τον Ολυμπιακό διεθνή Έλληνα άσο - Ποιον «κόβει» ο Μαρτίνς!


Ποιος θα αποκτηθεί για να αναπληρώσει το κενό του;
Πολύ καιρό πριν τεθεί επί τάπητος στην ρεπορταζιακή καθημερινότητα του Ολυμπιακού το καλοκαιρινό μεταγραφικό πλάνο, επιμέναμε πως οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για δύο κεντρικούς αμυντικούς και όχι έναν. Ο ένας,  η «καλή» προσθήκη θα είναι σύμφυτη με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλουν στην ομάδα να έχει ο νέος στόπερ, ο δεύτερος, θα είναι παίκτης που θα συμπληρώνει την τετράδα (ή πεντάδα, θα εξαρτηθεί) του rotation.
Σε αυτό, δεδομένη θέση έχει μόνο ο Γιασίν Μεριά. Για τον Βούκοβιτς, θα επιχειρηθεί να λύσει το συμβόλαιο του, εξαιτίας όμως των υποχρεώσεων τόσο του Μεριά όσο και του Σισέ στο Κόπα Αφρικα, θεωρείται πιθανότατο ο Σέρβος να ξεκινήσει – τουλάχιστον – την προετοιμασία και να βρεθεί λύση με αποχώρηση του στο τέλος του καλοκαιριού.

Εχει ήδη αποκτηθεί ο Μπα από την Αζαξιό, ο Νικολάου επιστρέφει από τον (καθόλα αποτυχημένο) δανεισμό από την Εμπολι και το πιθανότερο είναι πως δεν γίνεται να παραμείνει άλλο στο ρόστερ, αφού το «γυαλί» (και αγωνιστικά και μη…) έχει ραγίσει για τα καλά με τον νεαρό Ελληνα στόπερ.

Όλα λοιπόν θα κριθούν από την πώληση ή όχι του Σισέ. Αν πωληθεί, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο στόπερ και σε αυτήν την περίπτωση, όντως, ο ένας μπορεί να είναι ο Βέλεθ, με την προϋπόθεση πάντα πως ο Αρης δεν θα επιμείνει σε ποσά της τάξης των 1,5 εκατ. ευρώ .

Κινητικότητα και στ’ αριστερά

Σταθερή είναι επίσης και η σεναριολογία των τελευταίων ημερών για την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Λεονάρντο Κούτρη. Εχουμε τονίσει προ ημερών πως οτιδήποτε γράφτηκε για τον διεθνή Ελληνα μπακ και το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει από αγγλικές ομάδες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η Τζένοα που φέρεται να τον εξετάζει ακόμη και να σκέφτεται μέχρι και προτάσεις 7 εκατ. ευρώ, είναι περίπτωση τουλάχιστον… συζητήσιμη, αφού και τα (σκάρτα) 5 που πρότεινε τον περασμένο Ιανουάριο δεν ήταν μετρητά, αλλά αφορούσαν option αγοράς του Κούτρη μετά από έναν δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν. Πως λοιπόν θα φτάσουμε από δανεισμό στα 7 εκατ. ευρώ (μια από τις ακριβότερες δηλαδή μεταγραφές της ιστορίας των Γενοβέζων) είναι ένα καλό ερώτημα.

Όπως και να ‘χει πάντως, το όνομα του Κούτρη παίζει. Και παίζει γενικά. Και παράλληλα, είναι και πρόθεση και του Ολυμπιακού να τον πουλήσει. Γι’ αυτό και η αναζήτηση για έναν ακόμη αριστερό  μπακ. Γι’ αυτό και η αναφορά εδώ και αρκετές εβδομάδες στον Κυριακόπουλο, τον μπακ του Αστέρα Τρίπολης. Ναι, στον Ολυμπιακό έχουν καλή εικόνα για τον διεθνή με τις Ελπίδες άσο, αλλά υπάρχει εδώ μια απαραίτητη επισήμανση: ο Μαρτίνς δεν θέλει το δίδυμο των ακραίων του μπακ να είναι 23χρονοι (Τσιμίκας – Κυριακόπουλος), επιδιώκοντας να έχει έναν πιο έμπειρο στη δυάδα των αριστερών ακραίων αμυντικών. Η εμπειρία άλλωστε είναι το Νο1  ζητούμενο του Πέδρο Μαρτίνς στις μεταγραφικές του αναζητήσεις και προτάσεις εν όψει του καλοκαιριού…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.