Ads Top

Οι επόμενοι μετά τον Ντουρμισάι


Τις περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών από τη Σούπερ Λίγκα και το εξωτερικό φαίνεται πως παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να κάνει λίγες και καλές προσθήκες το καλοκαίρι. 
Σε διαδικασία μεταγραφικού σχεδιασμού έχει μπει και εδώ και λίγο καιρό ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρέπει να είναι έτοιμος νωρίς το καλοκαίρι ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League.

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται έντονα πως οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Φλορίν Ντουρμισάι από τον Πανιώνιο, όμως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που απασχολούν τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο πρώτος είναι ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στον Άρη ως δανεικός από την Λας Πάλμας. Είναι 22 ετών, με 8 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο σε 25 παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κινητικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, ο Ματέο Γκαρσία από τις σχετικές αξιολογήσεις που υπάρχουν στη Σούπερ Λίγκα είναι ο 3ος καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, μετά τον Φορτούνη και τον Κουλούρη.

Επόμενος που ακούγεται για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Φώτης Ιωαννίδης για τον οποίο, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για τον νεαρό φορ του Λεβαδειακό. Ο 19χρονος επιθετικός έχει βάλει τρία γκολ με τους Βοιωτούς, χωρίς να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει και δύο δοκάρια και θεωρείται από τα ταλαντούχα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εν τω μεταξύ, από χθες υπάρχει έντονη φημολογία για τον Κώστα Μαυροπάνο, ο οποίος άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Άρσεναλ.

Υπάρχει μία πληροφορία ότι η Άρσεναλ θα τον παραχωρήσει ως δανεικό ή με πώληση τον 21 ετών κεντρικό αμυντικό, αφού δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή από τον Ουνάι Έμερι και παρακολουθεί την υπόθεσή του ο Ολυμπιακός.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.