Ads Top

Μαρτίνς: «Δεν θ' αλλάξει πολλά η ομάδα την επόμενη σεζόν»


Ο Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή το ματς με τον Αρη αναφέρθηκε και στο πλάνο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. 
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν το ματς με τον Αρη και αναφέρθηκε σε όλους.

Αν υπολογίζει στον Καμαρά αλλά και στους υπόλοιπους, που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς…
"Αυτή τη στιγμή μόνο ο Λάζαρος και ο Τοροσίδης δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις. Οι υπόλοιποι είναι καλά. Περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα του Καμαρά, του Ομάρ, του Βούκοβιτς και του Ντίας για να αποφασίσουμε.»

Για την περίπτωση του Ομάρ...
"Ήταν δύσκολο να προβλέψουμε ότι τα δυο καθαρά μπακ μας θα ήταν ταυτόχρονα τραυματίες. Ευτυχώς είχαμε κι άλλους παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν και να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες. Είμαστε ανακουφισμένοι γι’ αυτό.»

Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του τις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να πετύχει η ομάδα τις νίκες, που θέλει…
"Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό κάνουμε. Έτσι η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον Άρη, διεκδικούμε 21 βαθμούς μέχρι τέλους. Είναι η δουλειά μας και αυτή είναι και η υποχρέωση μας.»

Για τον Άρη...
"Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα και ένα παιχνίδι αυξημένου ενδιαφέροντος.  Ο Άρης βελτιώθηκε με την έλευση του νέου προπονητή,  παίζει καλή άμυνα, έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο, παλεύει για μεγάλα πράγματα κι έχει αποδείξει ότι είναι ισάξια με τις μεγάλες ομάδες.»

Αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Άρης προσανατολίζεται στο να παίξει ανοιχτά...
"Είναι θέμα του προπονητή του ποια στρατηγική θα επιλέξει να ακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα όπως δεν άλλαξε και στα προηγούμενα παιχνίδια του. Όπως και να έχει κάθε προπονητής προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό θα κάνουμε κι εμείς ανάλογα με την εικόνα.» 

Μια ευχή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
"Να γεμίζει το γήπεδο, να βλέπει ευτυχισμένο τον κόσμο και να κερδίζει πάντα!"

Σε μερικά χρόνια από σήμερα…
«Πολλά πράγματα μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός. Υποχρέωση του είναι να προσφέρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, να εξελίσσεται και συνεχώς να μεγαλώνει.»  

Τι θα ήθελε να αλλάξει από τη φετινή σεζόν, αν μπορούσε…
"Θα θέλαμε περισσότερη ανταγωνιστικότητα σε στιγμές κλειδιά του πρωταθλήματος. Είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, η αξία των ποδοσφαιριστών μας είναι σημαντικότερη, σαν προπονητές έχουμε χτίσει κάποια πράγματα."

Αν τα τελευταία παιχνίδια θα επηρεάσουν τις αποφάσεις του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν...
"Δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Ξέρουμε τι ζητάμε και τι ψάχνουμε, έχουμε μια ταυτότητα,  παρακολουθούμε ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας. Σημαντικοί παίκτες της ομάδας συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν."

Για ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Ολυμπιακού…
"Υπάρχουν πολλοί παίκτες όπως ο Μαρίνος. Ο Ξενιτίδης προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με την ανδρική ομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας. Τους παρακολουθούμε στενά, κι αν το επιτρέψουν οι περιστάσεις θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Όλα στον καιρό τους."

Για την άποψη ότι στην Ελλάδα κάποιοι αγαπούν περισσότερο τη νίκη παρά την ομάδα τους...
"Συμβαίνει και στην Πορτογαλία αυτό, οπότε είμαι συνηθισμένος.» 

Διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας στην εξέλιξη ενός νέου ποδοσφαιριστή αλλά και πόσο βοηθά η ομοσπονδία στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών…
"Η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη ενός στην Ολλανδία. Η Ελλάδα είναι πίσω σε αυτό, χρειάζεται να κάνει πολλά βήματα για να φτάσει στο επίπεδο της Ολλανδίας. Χρειάζεται να βοηθήσει και η ομοσπονδία στην εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών δημιουργώντας για παράδειγμα πρωτάθλημα Κ17-18 ώστε να μην υπάρχει κενό.»

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.