Ads Top

Στον...αέρα Μοντέστο-Καρεμπέ


Δυο χρονιές μαζί ο Φρανσουά Μοντέστο με τον Κριστιάν Καρεμπέ που κάνουν τα "κουμάντα" στις μεταγραφές των ερυθρολεύκων και το αποτέλεσμα ήταν... ναυάγιο και ο Ολυμπιακός μακριά από τίτλους αυτές τις σεζόν, παίζοντας μάλιστα την πρώτη άθλιο ποδόσφαιρο και τη δεύτερη πιο στρωτό αλλά αναποτελεσματικό.
Αποτέλεσμα; Να μην είναι καθόλου σίγουροι για την επόμενη σεζόν ούτε ο αρχισκάουτερ από την Κορσική ούτε ο αθλητικός διευθυντής από τη Νέα Καληδονία. Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι πιθανό να αποχωρήσει με προορισμό είτε το Νότιγχαμ είτε το Μονακό, ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ αν φύγει από τον Θρύλο θα αφοσιωθεί στις δημόσιες σχέσεις για χάρη της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο μόνος "σίγουρος" για την επόμενη σεζόν είναι η σταθερή... αξία που λέγεται Γιάννης Βρέντζος και παρά τα όσα λέγονται και γράφονται ότι δεν έχει ρόλο στον Ολυμπιακό, η αλήθεια είναι πως αυτός κινεί τα νήματα ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια σε συνεννόηση πάντα με τον εκάστοτε αθλητικό διευθυντή.

Αν αποχωρήσει είτε ο Φρανσουά Μοντέστο είτε ο Κριστιάν Καρεμπέ είτε και οι δύο μαζί, είναι λογικό ότι θα αντικατασταθούν. Με την ελπίδα πάντα ο νέος αθλητικός ή τεχνικός ή όπως θέλετε πείτε τον αρμόδιο για τα μεταγραφικά, να είναι "ενεργός" και όχι... διακοσμητικό στοιχείο όπως ήταν ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος ο οποίος πρότεινε παίκτες αλλά ο Θρύλος υπέγραφε συνεχώς από τους 2-3 ατζέντηδες (Γκονσάλβες, Ραμαντάνι, Ενροτό...) που κινούσαν τότε τα νήματα...

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.