Ads Top

«Αυτοί παίρνουν φανέλα βασικού - «Στον αέρα» για το καλοκαίρι ακριβή μεταγραφή!


Τι αποφάσισε ο Μαρτίνς! Ρεπορτάζ με ονόματα...
Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να «τσεκάρει» όλους τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, σε σερί ματς, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το μεταγραφικό του σχεδιασμό και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για ορισμένους παίκτες, κάτι που θα κρίνει και τον προγραμματισμό για την μεταγραφική περίοδο.

Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Όπως αναφέρει το gavros.gr είναι δεδομένο πώς στις επόμενες αναμετρήσεις για τη Super League, οι Φράνκο Σολδάνο, Γιούρι Λοντίγκιν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ακόμα και ο Ζιλ Ντίας θα πάρουν αρκετό χρόνο.

Ολυμπιακός: Τα «θέλω» του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» δεν έχουν κανέναν άλλο στόχο, από την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αναφορικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε συνεργασία με τον Κριστιάν Καρεμπέ και όχι μόνο, όπως αναφέρει το «Φώς των Σπορ», ο Μαρτίνς μοιάζει να θέτει ξεκάθαρους στόχους. Ο πρώτος, είναι η διατήρηση του κορμού της ομάδας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, χωρίς να χρειαστεί δηλαδή η ομάδα να «γκρεμίσει» και να… ξαναχτίσει από την αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό, από τη μία πλευρά ελπίζουν στον Ολυμπιακό να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε παίκτες, για τους οποίους θα κατατεθούν προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, που τους παρακολουθούν, από την άλλη ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καλή άποψη ακόμη και για τους δανεικούς, όπως ο Σα, ο Μιράντα, ο Μπουχαλάκης και ο Χασάν.

Παράλληλα, τρεις μοιάζουν να είναι οι απαραίτητες προσθήκες. Η μία αφορά έναν κεντρικό μπακ, που θα δεσπόζει στον χώρο άμυνας.

Παράλληλα, προτίθεται να ζητήσει έναν κεντρικό μέσο στη θέση του Νάτχο με καλύτερες προοπτικές στα τρεξίματα, καθώς κι έναν επιθετικό με μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. Την ίδια στιγμή, οι σκέψεις για εξτρέμ δεν πρέπει να αποκλειστούν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.