Ads Top

Εξωπραγματικό! Η Ρεάλ δίνει 350 εκ. ευρώ στην Παρί για τον Νεϊμάρ!


Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει πρόταση ύψους 35ο εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει τον Νεϊμάρ!
Δεν διαβάσατε λάθος... 350 (Τριακόσια πενήντα) εκατομμύρια ευρώ προσφέρουν οι Μαδριλένοι, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «SPORT».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η «βασίλισσα» έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ ώστε να αρχίσουν οι επαφές και να γίνει φέτος το καλοκαίρι η μεταγραφή που δεν προχώρησε πέρυσι.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Ρεάλ θα δώσει στον Νεϊμάρ συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος λαμβάνει 36 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, συν κάποια επιπλέον χρήματα από τις συμφωνίες που έχει με την Qatar Sports Investments, ιδιοκτήτρια του γαλλικού συλλόγου.

Η απόφαση για την απόκτηση του Νεϊμάρ θεωρείται ειλλημένη από την διοίκηση της Ρεάλ, που επιθυμεί να κάνει φέτος το καλοκαιρινό μεταγραφικό «μπαμ».

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.