Ads Top

Ολυμπιακός - Ζόλνοκ 11-10: Προβάδισμα για το Final-8 ο πρωταθλητής Ευρώπης!


Ο Ολυμπιακός νίκησε 11-10 την Ζόλνοκ στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League υδατοσφαίρισης, και πήρε το προβάδισμα για πρόκριση στο Final-8.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 11-10 την Ζόλνοκ στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League υδατοσφαίρισης και πήρε το προβάδισμα για πρόκριση στο Final-8 του Ανόβερου, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην τρίτη θέση του Β' ομίλου.

Οι Πειραιώτες διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο, έφτασαν τους 18 βαθμούς, ενώ ευνοούνται πλέον σε ισοβαθμία με την Ζόλνοκ (πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017), καθώς το πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία είχε λήξει ισόπαλο 9-9. Να τονιστεό πως πέντε παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σημείωσαν από δυο τέρματα, ενώ ο Ζάλανκι ήταν πρώτος σκόρερ με τρία για τους Μαγυάρους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, προηγήθηκαν 1-2, ο Μουρίκης ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε 2-2, όμως στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ζόλνοκ μπήκε δυνατά και με τρία αναπάντητα τέρματα προηγήθηκε 2-5. Οι Ομπράντοβιτς Μυλωνάκης και Γεννηδουνιάς ισοφάρισαν για τον Ολυμπιακό και το ματς ξεκινούσε πλέον από την αρχή.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 8-8, για να μπει μπροστά ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου με τέρμα του Γούνα. Ο Ζάλανκι ισοφάρισε για τους Ούγγρους, προτού αναλάβει δράση ο Μπούσλιε με δυο τέρματα, κάνοντας το 11-9 για τον πρωταθλητής Ευρώπης. Η Ζόλνοκ μείωσε σε 11-10, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-3, 2-2

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Σόλνοκ: Νάγκι, Άνγκιαλ, Μπάτορι 1, Ζάλανκι 3, Γιάνσικ, Ζάτμαρι, Άλεκσιτς, Ράσοβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 2, Λάζιτς 2, Κις 1, Τέλεκι, Κάρντος

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.