Ads Top

Χενεσιό: "Αν παιζόταν 1000 φορές, η Παρί θα νικούσε τις 999"


Ο προπονητής της Λιόν, Μπρουνό Χενεσιό, υποστήριξε ότι 1000 φορές να παιζόταν το Παρί - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τις 999 θα επικρατούσε η ομάδα της Γαλλίας.
Έχουν περάσει δύο μέρες από το ιστορικό παιχνίδι Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης εξακολουθεί και μιλάει για την αναμέτρηση του "Παρκ Ντε Πρενς", στο οποίο οι Άγγλοι νίκησαν 3-1, γύρισαν το 0-2 του πρώτου αγώνα και πέρασαν πανηγυρικά στους "8" του Champions League.

Ένας από αυτούς που κλήθηκαν να σχολιάσουν το προ δύο ημερών ματς στο Παρίσι ήταν ο προπονητής της Λιόν, Μπρουνό Χενεσιό. Ο 52χρονος τεχνικός αφού παραδέχτηκε ότι απογοητεύτηκε με την έκβαση του παιχνιδιού, καθότι Γάλλος, ισχυρίστηκε ότι η νίκη που πέτυχε η Γιουνάιτεντ θα γινόταν μία φορά στις... 1000!

Συγκεκριμένα, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (8/3): "Απογοητεύτηκα. Για τον προπονητή τους, για τους παίκτες και για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Μετά τον πρώτο αγώνα, όλοι μιλούσαν για το ποια ομάδα θα είναι αντίπαλος της Παρί στους οκτώ. Αν το ματς με τη Γιουνάιτεντ παιζόταν 1000 φορές, η Παρί θα νικούσε τις 999".

Στο Σαμπιονά η Παρί είναι στην πρώτη θέση με 71 βαθμούς σε 26 ματς (23 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα), ενώ η Λιόν είναι τρίτη με 49 βαθμούς σε 27 παιχνίδια (14 νίκες, 7 ισοιπαλίες και 6 ήττες).

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.