Ads Top

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη (vid)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με το κλίμα να είναι αρκετά δυνατό. Την προπόνηση παρακολουθούν οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εκτός από τις ασκήσεις τακτικής, ασχολήθηκε και με τις τελικές δοκιμές πριν τη μεγάλη μάχη με τους Ερυθρόλευκους.Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό, αυτό του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος και την Παρασκευή (8/2) ακολούθησε πρόγραμμα σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 50χρονος προπονητής θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα αποτελέσουν και την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης όπου χαιρέτησε όλους τους παίκτες, ενώ είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον Ρουμάνο τεχνικό Ράζβαν Λουτσέσκου. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Μάκης Γκαγκάτσης.


to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.