Ads Top

«Πέσιμο» Λάζαρου στον τέταρτο για τα πέναλτι! (vid)


Τα πήρε στο κρανίο ο Έλληνας άσος. Πού έκανε «ντου»;
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στη νίκη με τον Πανιώνιο, αλλά και ο πρωταγωνιστής εντός κι εκτός γηπέδου.

Ο Έλληνας άσος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όντας συνεχώς μέσα στις φάσεις, ενώ βρήκε δίχτυα τελικά με εύστοχο πέναλτι στο 79’, το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0

Ο Λάζαρος όμως ήταν ο πρωταγωνιστής και σε ένα σκηνικό που δεν βλέπουμε συχνά, καθώς έχοντας πάρα πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κοτσάνη, αμέσως μετά το 1-0 από το τέρμα του Χασάν, δεν ξέχασε να διαμαρτυρηθεί.

Ο έμπειρος εξτρέμ έφυγε… σφαίρα για τον τέταρτο διαιτητή, στον οποίο και τα «έχωσε» άγρια για συγκεκριμένες φάσεις. Του τόνισε έντονα ότι ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα που του έγινε στο 21ο λεπτό από τον Μακρύλλο, αλλά και το μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Παπαγεωργίου, λίγο πριν γίνει το 1-0.

Η κίνηση του Χριστοδουλόπουλου έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος έσπευσε κοντά του και του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Ο Λάζαρος πάντως είχε πάρα πολλά νεύρα και πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Κοτσάνη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.