Ads Top

Τρεις ώρες πριν στο γήπεδο ο Γιώργος Σαββίδης! (vid)


Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για το +9 που θα τον φέρει αγκαλιά με το πρωτάθλήμα και ο Γιώργος Σαββίδης αδημονεί. Απόδειξη η άφιξή του στην Τούμπα τρεις ώρες πριν το ντέρμπι (VIDEOS).

Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής με 1-0 και απέκτησε προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου έναντι του Ολυμπιακού και τώρα οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για ένα νέο μπρα ντε φερ που ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε.

Η αγωνία στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη όσο θα πλησιάζουμε στην ωρα της πρώτης σέντρας (19:30), ενώ το πόσο πολύ αδημονούν οι "ασπρόμαυροι" για τον αγώνα το έδειξε ο Γιώργος Σαββίδης.





Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας τρεις ολόκληρες ώρες πριν την προγραμματισμένη πρώτη σέντρα, ενώ λίγα λεπτά μετά την άφιξή του έβγαλε και φωτογραφία του αγωνιστικού χώρου που δημοσίευσε μέσω Instastory.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.