Ads Top

«To έβαλε στον ΠΑΟΚ ο... κλεισμένος του Ολυμπιακού - Τρελαίνει κόσμο ο "killer"!»


Ποιος θα πάρει αυτόν τον παικταρά; Τους βάζει να "πλακωθούν"; - Θα γίνει σφαγή!

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως γύρισαν το ματς με τα γκολ των Ντουρμισάι και Σταυρόπουλου.

Κι αν ο δεύτερος ήταν ένας ανέλπιστος ήρωας της τελευταίας της στιγμής, που πήρε το... δώρο του Πασχαλάκη, ο πρώτος εξακολουθεί να μη χάνει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα και να εντυπωσιάζει.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του με το αποψινό τέρμα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σκόραρε κόντρα στον επερχόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

Άλλωστε, ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου έχει συνδεθεί πολλάκις με τον Ολυμπιακό βάσει δημοσιευμάτων, ενώ πρόσφατα ξένα ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει ήδη "κλείσει" στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, ο Ντουρμισάι είναι όντως ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι παραδοσιακά "χτενίζουν" την ελληνική αγορά και κανένας παίκτης που ξεχωρίζει στη Superleague δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Βέβαια, από την άλλη, στο λιμάνι δεν έχουν επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση πως ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στο δρόμο προς τον Πειραιά, ανεξάρτητα με το αν είναι μια περίπτωση που... αρέσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο ο 22χρονος άσος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του φουντώνουν και σίγουρα γκολ όπως το αποψινό κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους ενισχύουν τον ντόρο που γίνεται γύρω από ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Superleague.

Δεν αποκλείεται, άλλωστε, στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού φορ να μπουν στην πορεία περισσότερες ομάδες.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.