Ads Top

Η στιγμή της χρονιάς στο Καραϊσκάκη - Τραβούσε τα μαλλιά του ο Μάνταλος (pics)


Φοβερό σκηνικό στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. 
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την νίκη, με μία επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και το 4-1 κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Λάζαρος στο 65ο λεπτό, σε μία ανύποπτη φάση, προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση και βρέθηκε στο χορτάρι μόνος του, πιάνοντας αμέσως το γόνατό του.

Επειδή το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, η φάση συνεχίστηκε και μόλις υπήρξε διακοπή όλοι πήγαν πάνω από τον άσο του Ολυμπιακού και μάλιστα πρώτοι έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ώστε να δουν τι έχει συμβεί!

Παρά τα πέντε γκολ, αυτή ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή του ντέρμπι, καθώς οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ξέχασαν την… αντιπαλότητά τους και για λίγα λεπτά έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει με τον Λάζαρο, ενώ ο ρεπόρτερ της Nova ανέφερε πως ο Πέτρος Μάνταλος όντας λίγα μέτρα πιο πέρα από τον πεσμένο πρώην συμπαίκτη του, τραβούσε τα μαλλιά του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, προφανώς βλέποντας τον Χριστοδουλόπουλο να πιάνει το γόνατό του και να δείχνει πως πονάει πάρα πολύ, έφερε στο μυαλό τους δύο δικούς του πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, επίσης στα γόνατα!

Όσον αφορά την κατάσταση του Λάζαρου, ο γιατρός των Πειραιωτών επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα υπάρχει στο γόνατο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει κάποια εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς, πριν τη μαγνητική.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.