Ads Top

Έντονη ανησυχία για Φορτούνη ενόψει Ντιναμό και ΑΕK!


Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο άτυχος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς αποχώρησε τραυματίας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-1, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τον Κώστα Φορτούνη να τραυματίζεται λίγο πριν αντικατασταθεί στο 76' από τον Αχμέντ Χασάν και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (14/2) με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (17/2) με την ΑΕΚ.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δέχτηκε ένα χτύπημα στο ύψος του αστραγάλου και λίγο αργότερα έγινε αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ κατά την αποχώρηση της ομάδας φάνηκε να κουτσαίνει. Μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά την επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα.

Το μοναδικό θετικό της όλης κατάστασης είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι μυικό, καθώς ο τραυματισμός προήλθε από μαρκάρισμα αντιπάλου. Βέβαια στους Πειραιώτες θα περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι ακριβώς έχει ο ηγέτης τους, για να φανεί αν ο Μαρτίνς θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του τόσο στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "32" του Europa League με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου την προσεχή Πέμπτη (14/2) όσο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (17/2).

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.