Ads Top

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με Χούμπελ και Φούσεκ η FIFA στην Τούμπα


Ο επικεφαλής της Επιτροπής παρακολούθησης των FIFA/UEFA και ο "υπερσύμβουλος" της ΕΠΟ θα είναι τα "μάτια" των διεθνών ομοσπονδιών στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας για να έχουν πλήρη εικόνα.

Ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χούμπελ και ο Τσέχος Πέτερ Φούσεκ θα βρίσκονται αύριο στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν live και να σχηματίσουν εικόνα για τα πάντα (διαιτησία, ατμόσφαιρα, εξέλιξη αγώνα, συμπεριφορά παραγόντων και ομάδων), στον… "τελικό πρωταθλήματος" μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο 61χρονος Αυστριακός δικηγόρος (μέλος και της αυστριακής επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων) είναι ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης των FIFA/UEFA στην Ελλάδα και προφανώς αποφασίστηκε να δει από κοντά το πιο σημαντικό από τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου της Super League.

Στο προηγούμενο ντέρμπι (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1 την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ) την Επιτροπή Παρακολούθησης "εκπροσώπησε" o Mαλτέζος Ιβάν Βέλα και στο επόμενο (Ολυμπιακός - ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης") παρών θα είναι το τρίτο μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, o Iσπανός Έντι Ντερβισάι (Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και Επικεφαλής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ισπανικής ομοσπονδίας).

Ο 56χρονος Τσέχος (πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Πράγας, πρώην γενικός γραμματέας της τσέχικης ομοσπονδίας, εκπαιδευτής της FIFAσε θέματα διοίκησης και διαχείρισης) είναι παρών σχεδόν σε όλα τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος και συχνά - πυκνά παρακολουθεί από κοντά ακόμη και παιχνίδια του Ατρομήτου και του Πανιωνίου στο λεκανοπέδιο της Αττικής, έχοντας οριστεί από τον Ιούλιο του 2018 ως "ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας" της FIFA - με το πράσινο φως της UEFA - στην ΕΠΟ.

Όσο για την ΚΕΔ; Παρών στο ντέρμπι θα είναι ο στενός συνεργάτης του επικεφαλής της, Μέλο Περέιρα, ο Ισπανός Φερνάντο Μαρίν. Έχει οριστεί, άλλωστε, και ως ο παρατηρητής διαιτησίας στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός του… συμπατριώτη του, Χιλ Μανθάνο, και ήταν εκείνος ο οποίος είχε μεσολαβήσει τον Μάιο για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2) ο επίσης συμπατριώτης του, Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.