Ads Top

Προγνωστικά Europa League: Πρέπει και μπορεί ο Ολυμπιακός


Μπορεί το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν να χάνεται, όμως ο Ολυμπιακός έχει μια σπουδαία ευκαιρία διάκρισης στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, ξεκινώντας τις «μάχες» απέναντι στην Ουκρανική Ντιναμό Κιέβου. Αμφίρροπα και ενδιαφέροντα ζευγαρώματα γενικά στη διοργάνωση, πάμε να δούμε τι παίζουμε:
544Λάτσιο-Σεβίλλη: Μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Λάτσιο έκανε απανωτά δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μπήκε ξανά ενεργά στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Οι «Ρωμαίοι» καλοβλέπουν τη διάκριση στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και αν καταφέρουν να αποκλείσουν μια ομάδα που έχει παράδοση στο θεσμό, όπως η Σεβίλλη, έχουν λόγο να κάνουν και όνειρα τελικού.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά το βαρύ 6-1 από τη Μπαρτσελόνα, έχουν πάρει τη «κάτω βόλτα». Σίγουρα η Ευρώπη είναι κάτι που δε γίνεται να παραβλέψουν, όμως ο μεγάλος στόχος είναι η 4η θέση στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται ο Μασίν να κάνει 3-4 αλλαγές για το ροτέισον της ομάδας. Παίζεται ο άσος στο 2.35.

545. Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: «Πόνεσε» πολλούς στο Λιμάνι η ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, όμως χρόνος για… κλάματα δεν υπάρχει. Ούτως ή άλλως και το διπλό να ερχόταν, το πρωτάθλημα ήταν αρκετά δύσκολο να κατακτηθεί φέτος. Ο μεγάλος στόχος είναι η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό και η αρχή γίνεται σήμερα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πιθανώς και τον Ομάρ διαθέσιμο, βρίσκουν μια ομάδα που έχει να παίξει επίσημο ματς από τα μέσα Δεκέμβρη, διατηρώντας μια καλή κατάσταση με φιλικά παιχνίδια. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό, ποιότητα, και μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στους «κρύους» Ουκρανούς, «σβήνοντας» την ήττα στην Τούμπα. Παίζουμε τον άσο του 2.00 .

549. Κλάμπ Μπριζ-Σάλτσμπουργκ: Πραγματικά… πλάκα κάνει ακόμα μια χρονιά στο Αυστριακό πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ, έχοντας με διαφορά την καλύτερη ομάδα. Στόχος των «ταύρων» είναι ξεκάθαρα το Γιουρόπα Λιγκ, που το έχουν βάλει στο μάτι εδώ και 2-3 χρόνια. Φτάνουν πάντα στη πηγή αλλά δεν «πίνουν» νερό. Στο ζευγάρωμα με τη Μπριζ είναι το φαβορί, όμως οι Βέλγοι δεν είναι καμία ομάδα της σειράς.
Έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και θα παλέψουν τουλάχιστον να πάρουν μια νίκη στα δυο ματς, με το πρώτο ματς στην έδρα τους. Μπορούν να σκοράρουν, κάτι που όμως πιθανότατα θα κάνει και η Σάλτσμπουργκ. Σε σχετικά καλή απόδοση το αμφίτερμα, στο 1.74.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.