Ads Top

Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος Πέμπτη 07/02/2019



  Η Λάτσιο θέλει να διαχειριστεί ακόμη ένα ματς μέσα σε λίγες μέρες, η Έμπολι, καίγεται για βαθμούς.

ΛΑΤΣΙΟ – ΕΜΠΟΛΙ:

ΛΑΤΣΙΟ:
Είχε απλά ουσία στο παιχνίδι της και κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τη Φροζινόνε, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόλις τα 5 από τα 11 παιχνίδια της, ισοβαθμεί με τη Ρόμα στην 5η θέση.
Απόντες οι στόπες Γουάλας, Λουίς Φελίπε.
ΕΜΠΟΛΙ:
Μέτρια και πάλι παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας στην Κιέβο, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, αμυντικά έχει αρκετά θέματα. Εκτός έδρας έχει μόλις 4 ισοπαλίες σε 10 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.
Λείπουν ο μέσος Καπέτσι και ο επιθετικός Λα Γκούμινα.
Προϊστορία: 3/3 νίκες μετράει τελευταία η Λάτσιο, όλες με μηδέν παθητικό.
Πρόταση: Κουρασμένη σίγουρα η Λάτσιο, αλλά με ψυχολογία από τις πρόσφατες επιτυχίες, δεν κερδίζει πάντως εύκολα στη Ρώμη. Η Έμπολι είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση, καίγεται πάντως για βαθμούς και επιθετικά έχει ποιότητα, κρατάμε σαν προγνωστικό το G/G στο 1,75 του Stoiximan.
Μία θέση στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι θα διεκδικήσουν σήμερα οι Μπέτις και Βαλένθια, σε ένα ομολογουμένως αμφίρροπο παιχνίδι.

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ:

ΜΠΕΤΙΣ:
Η Μπέτις εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της και την σταθερή της πορεία την φετινή σεζόν. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει Μ.Ο κατοχής της τάξεως του 62% και 11,2 σουτ ανά αγώνα. Το καλό της πρόσωπο το δείχνει και το Κόπα ντελ Ρέι, στο οποίο απέκλεισε σε διπλά παιχνίδια την Εσπανιόλ, με συνολικό σκορ 4-2. Μετά από μία μικρή «κοιλιά» επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ:
Η επτάκις κάτοχος του κυπέλλου, θέλει να κάνει την έκπληξη και να το ξαναπάρει. Η Βαλένθια ξεκίνησε αρκετά άσχημα την φετινή σεζόν, ωστόσο πλέον φαίνεται να έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της, κάτι που φαίνεται και στην βαθμολογική της συγκομιδή. Αποδίδουν οι τακτικές του Μαρσελίνο οι οποίες προβλέπουν επιθετική νοοτροπία, με μικρότερη κατοχή της μπάλας. Φυσικά το όπλο της αποτελούν οι αντεπιθέσεις. Για να φτάσει στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, πέταξε εκτός την Χετάφε με συνολικό σκορ 3-2.
Προϊστορία: Μετά από 43 αγώνες, η Μπέτις έχει κερδίσει 10 φορές, σε αντίθεση με την Βαλένθια μου μετρά 24 θετικά αποτελέσματα. Εννέα τα ισόπαλα αποτελέσματα.
Πρόταση: Η μία ομάδα θέλει την κατοχή της μπάλας, η άλλη όχι. Αμφότερες δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν. Εκ πρώτης όψεως μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το G/G βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet.  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.  
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.