Ads Top

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανιάτης!


Τι έγινε με Ολυμπιακό και με ποια πρόταση από κορυφαία ελληνική ομάδα απέρριψε. 
Από την Αλάνιασπορ η ειδοποίηση ήταν πριν τις γιορτές. Και πρακτικά ήταν αμοιβαία. «Αν θες, βρες ομάδα».

Προφανώς και ήθελε ο (πρόσφατα πατέρας) Γιάννης Μανιάτης.

Ηρθε στην Ελλάδα, πάλεψε τις όποιες πιθανότητές του στον Ολυμπιακό (λείανε αρκετά από τους λόγους που τον είχαν απομακρύνει από τον σύλλογο, δεν τους εξάλειψε όμως όλους), προπονήθηκε μέρες στα παλιά του λημέρια στον Πανιώνιο και με τον Ιστορικό να παίρνει φορολογική ενημερότητα, είχε ανοιχτή πρόσκληση επιστροφής.

Δεν την έκανε, τελικά, δεκτή. Για διάφορους λόγους και σε καμία περίπτωση εξαιτίας του ενδιαφέροντος του Άρη. Οι «κίτρινοι», κόντρα στα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες και πρόταση έχουν καταθέσει στον 33χρονο μέσο και το έχουν κάνει -αρμοδίως- από καιρό (τουλάχιστον μια εβδομάδα), θεωρώντας πως ο αλλοτινός διεθνής χαφ θα «κούμπωνε» ιδανικά στο κέντρο τους. Σίγουρα, οικονομικά, η πρόταση του Αρη ήταν καλύτερη από αυτήν του Πανιωνίου, ούτε όμως και αυτή «συγκίνησε» τον Μανιάτη.

Σύμφωνα με -ανεπιβεβαίωτες ακόμη- πληροφορίες του sportdog, παρότι πρόθεση του Ελληνα μέσου ήταν ο επαναπατρισμός, από τη στιγμή που δεν «έκατσε» το θέμα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό, προσανατολίζεται και πάλι σε συνέχεια της καριέρας του στο εξωτερικό.

Βρίσκεται λοιπόν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα εκτός Ελλάδας, ομάδα της... ευρύτερης γειτονιάς μας και τις επόμενες κιόλας ώρες αναμένονται εξελίξεις, πιθανότατα και καθοριστικές αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της ταυτότητας των ενδιαφερόμενων για τον Γιάννη Μανιάτη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.