Ads Top

Λουτσέσκου σε Σαββίδη: «Να μείνει ο Βαρέλα…»


Την παραμονή του Αφρικανού στόπερ ζήτησε ο Ρουμάνος τεχνικός από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. 
Το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Αφρικανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι και ήδη η διοίκηση έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

«Δεν πρέπει να χαλάσουμε τη χημεία της ομάδας, είναι μέσα στους απαραίτητους παίκτες ο Φερνάντο, γιατί του χρόνου θα έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις και θα χρειαστούμε παίκτες αυτής της εμβέλειας. Δεν βγαίνει η χρονιά μόνο με Ίνγκασον και Κρέσπο», φέρεται να είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Μάλιστα, κ. Λουτσέσκου φέρεται να πρόσθεσε στη συζήτηση που είχε με τον κ. Σαββίδη: «Πού θα βρούμε καλύτερο παίκτη από τον Βαρέλα, τώρα που έμαθε την ομάδα και η ομάδα εκείνον».

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, αφού και ο παίκτης φαίνεται πως έκανε πίσω όσον αφορά τις απαιτήσεις του και εκτιμάται πως μέσα στον Μάρτιο θα έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2021).

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.