Ads Top

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος στη βαθμολογία και μετά το τέλος του ντέρμπι»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποσυμπίεσε την κατάσταση, αρνούμενος να δώσει χαρακτήρα... τελικού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος στη βαθμολογία και μετά το τέλος του αγώνα. 

Τι είπε για την κατάμεστη Τούμπα, τις τιμωρίες του Δικεφάλου και τους Σφιντέρσκι - Κάνιας...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πως αισθάνεται και για τις πρώτες σκέψεις του για το παιχνίδι: Αισθανόμαστε τέλεια. Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, διανύουμε μια πολύ καλή περίοδο, μια πολύ καλή σεζόν. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του. Είναι όμως ένα παιχνίδι τριών βαθμών, δεν βάζουμε πινακίδα... τελικού και με αυτοπεποίθηση το αντιμετωπίζουμε. Κάθε ματς έχει ειδικές περιστάσεις και έτσι το αντιμετωπίζουμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται και οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Για την ατάκα του πως δεν πρόκειται για... τελικό: Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μερικές φορές ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, τα μίντια, οι φίλαθλοι που βλέπουν αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν συμμετέχουν σε αυτά, τους αρέσει να δημιουργούν μια τέτοια ατμόσφαιρα και ένα κλίμα... τελικού αλλά δεν είναι έτσι. Μετά από αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα  συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ό,τι και να συμβεί, το παιχνίδι πρωταθλήματος θα παιχτεί μέχρι το τέλος. Μετά τον τέλος του αγώνα, εμείς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Σαν τελικό ορίζουμε ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κάτι, έναν τίτλο. Σίγουρα για εμάς θα είναι πιο εύκολο αν κερδίσουμε, θα πάμε στους εννέα βαθμούς, για τον Ολυμπιακό θα είναι πιο δύσκολο να επιστρέψει στην «μάχη» τίτλου. Αυτό μπορούμε να το πούμε αλλά όχι πως είναι τελικός. 

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.